Forum avocaţi > Civil

Terenuri

13-09-2020

Buna ziua asi dori un sfat, este vorba de 3 terenuri proprietari in cartea funciara bunicul si 4 frati cu toti decedati, fiecare trecut cu cota parte,succesiunea nu sa facut, unii dintre mostenitori se cunosc altii nu stim unde sunt sau daca mai exista, bunicul fiind mort de peste 60 de ani. Situatia se complica in 2006 cand mama mea si unul dintre mostenitori au vandut un teren dintre cele 3 cu chitanta de mână. Cumpărătorul in baza acelei chitante s-a trecut la registrul agricol. Din 2006 stapâneste acel teren si plateste impozitul.Eu vreau sa recuperez acel teren si sa il trec pe numele meu.
Răspunde
 13-09-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Pentru a intra in posesia terenurilor, va trebui dezbatuta mostenirea de pe urma bunicului dvs, cat si de pe urma strabunicilor, daca nu s-a efectuat.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-09-2020

Multumesc pentru raspuns.Ce se întâmpla cu acest om care a stapanit terenul 14 ani si a platit taxele? A construit si o cabana pe acel teren, am inteles ca vrea sa il vanda. Cred ca mostenirea de pe urma stabunicilor s-a facut din moment ce bunicul si fratii lui sunt trecuti in cartea funciara. Nici mama nu mai stie.
Răspunde
 14-09-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Mergeti la un notar pentru dezbaterea mostenirii, iar daca mostenitorii nu vor ajunge la o intelegere cu privire la modul de impartire al masei succesorale, va trebui sa va adresati instantei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.