|
15-09-2020 |
 | Stefan Vizitator |
| Buna ziua.Sunt casatorit de 3 ani .Sotia a introdus actiune de divort, urmeaza al doilea termen.Timp de un an de zile am locuit intr o garsoniera proprietatea sotiei.Acolo eu folosind banii mei (ea fiind casnica) am adus imbunatatiri(am renovat baia).In luna mai eu am parasit domiciliul conjugal si m-am mutat la un frate.Intre timp sotia a vandut garsoniera.E legal sa vanda fara semnatura mea?Cum imi pot eu recupera investitiile facute acolo? | |
|
|
|
15-09-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Fiind bun propriu, sotia poate vinde imobilul fara acordul dvs. In privinta imbunatatirilor efectuate, daca aveti dovezi in acest sens, puteti solicita un drept de creanta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
15-09-2020 |
 | Stefan Vizitator |
| Buna ziua.Daca imobilul s-a vandut ,eu cum mai pot arata ceea ce am imbunatatit?Trebuie sa ma adresez instantei?Pot aduce ca si martor pe cel cu care am lucrat ?Nu am pastrat chitantele de la materialele si obiectele cumparate.Multumesc! | |
|
|
|
15-09-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Da, puteti intenta o actiune ca sa cereti fostei sotii o parte din pretul incasat; dovada o puteti face cu martori, interogatoriul fostei sotii si prin expertiza. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
16-09-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Stefan a scris pe 15-09-2020: Buna ziua.Daca imobilul s-a vandut ,eu cum mai pot arata ceea ce am imbunatatit?Trebuie sa ma adresez instantei?Pot aduce ca si martor pe cel cu care am lucrat ?Nu am pastrat chitantele de la materialele si obiectele cumparate.Multumesc! Daca nu mai detineti chitante, solicitati administrarea altor probe utile solutionarii cauzei, cum ar fi: martori, interogatoriul sotiei, chiar fotografii si inregistrari video, daca detineti. In ceea ce priveste efectuarea unor expertize, din moment ce imobilul a fost vandut, instanta urmeaza sa aprecieze cu privire la admisibilitatea acestei probe. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-09-2020 |
 | Stefan Vizitator |
| Buna seara.Actiunea in justitie,pot sa o deschid acum, sau trebuie sa se termine intai divortul?Multumesc! | |
|
|
|
17-09-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Da, o puteti formula acum. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
17-09-2020 |
 | Stefan Vizitator |
| Multumesc frumos pentru raspunsuri.O seara frumoasa! | |
|
|
|
18-09-2020 |
| Stefan a scris pe 17-09-2020: Buna seara.Actiunea in justitie,pot sa o deschid acum, sau trebuie sa se termine intai divortul?Multumesc! Actiunea avand ca obiect partaj se depune ulterior solutionarii celei de divort, solicitand pe langa impartirea masei partajabile si restituirea acestor sume. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-09-2020 |
 | Stefan Vizitator |
| Multumesc pentru raspuns! | |
|
|
|
|
|