Forum avocaţi > Civil

Solicitare cheltuieli de judecata

02-04-2014
Vizitator
Buna ziua
Am avut proces de micsorare pensie intretinere pe care l-am castigat cu apel in 15 zile. Problema mea este ca avocatul meu nu a solicitat cheltuielile de judecata cu toate ca eu i-am spus sa le solicite. Cele 15 zile au trecut iar acum vreau sa deschid un nou proces pentru solicitarea acestor cheltuieli ( onorariu si taxa initiere mediere ). Va rog din suflet sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac, eventual un model de cerere si ce documente trebuiesc anexate?
Pentru acest nou proces mai e nevoie de mediere?
Din ce am citit trebuie sa platesc taxa judiciara de timbru, deoarece prejudiciul este de 900 ron ar trebui sa platesc 40 ron + 7 % din valoarea solicitata. Intrebarea mea este, pot include si aceasta suma ca fiind noi cheltuie de judecata facute in actualul proces?
Mai e nevoie sa platesc alte taxe pentru acest nou proces?
Mai e nevoie sa-mi angajez avocat?
Va multumesc din suflet pentru orice sfat, iar daca nu am fost suficient de explicita va las adresa mea de contact:
gore.gina@yahoo.com
Răspunde
 02-04-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
absolut toate cheltuielile prilejuite cu noul proces chiar si avocat de va angajati, vor fi suportate de parat cu conditia sa le cereti cand este momentul.

apelati la un avocat sa incerce medierea prin informatie de mediere si daca se merge mai departe, sa va conceapa si actiunea in instanta.

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-04-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
informare de mediere...scuze

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.