Forum avocaţi > Civil

Pot sa pun lacat pe una din camerele apartamentului

02-04-2014
Vizitator
Buna ziua
dupa divort fosta sotie a ramas in apartament bun comun impreuna cu doi copii, unul la facultate si celalat la liceu. Din cauza certurilor eu am decis sa plec din apartament lasandu-i toata agoniseala noastra de 18 ani la dispozitie, adica apartament 3 camere cu bunuri, o masina BMW si un teren. Toate sunt bunuri comune, cumparate in timpul casatoriei. Deocamdata nu imi permit sa bag partaj dar intrebarea mea este, pot sa merg sa incui unul din dormitoare, cel in care am stat eu in timpul divortului, si sa dau afara din el orice haina care nu imi apartine ramanand doar mobila? Considerati ca incalc legea sau ma poate afecta cu ceva?
Terenul este si el bun comun, in curtea parintilor ei, intreb pot sa vand jumatate din el, oricare jumatate deoarece nu este stabilit care parte e a mea si care a ei.
Va multumesc din suflet pentru orice raspuns, sunt disperat deorece dupa 18 ani m-am trezit fara nimic, sunt constient ca o parte din valoarea bunurilor imi revine si mie dar nu am banii necesari pentru partaj.
Răspunde
 02-04-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
nu va mai speriati ata de costuri fiindca:
1. poate reusiti prin mediere sa ajungeti la o intelegere apoi sa mergeti la notar,
2. de exemplu la cabinetul meu sunt mai multe variante de plata a onorariului si nimeni nu poate fi speriat de preturi.

acum, dvs aveti proprietate in devalmasie cu sotia, nu prea e normal sa puneti lacat pe usa fiindca nu este camera dvs, atata timp cat nu o detineti prin vreun act.
puteti sa discutati cu sotia, sa va acorde o camera in care sa va bagati dvs lucrurile si justificati ca o inchideti din motive de siguranta a bunurilor.
la fel si terenul dvs nu puteti sa vindeti jumatate din el ci drepturile dvs asupra lui dar si asa se pierde mult din valoarea lui.
ar fi multe de zis...

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.