Forum avocaţi > Civil

Corespondenta de la MJ

22-09-2020
Vizitator
Buna ziua si multumesc anticipat pentru ajutor.
Ce se poate face cand nu primesc citatii si documente de la tribunal sau de la judecatorie trimise prin agent procedural si ele apar la dosare ca fiind transmise desi Eu nu am primit nicaieri si nici nu am semnat de primire. E a doua oara cand mi se intampla asta si as vrea sa reclam acest fapt si nu stiu unde si cum.
A doua intrebare referitoare la corespondenta. Am plecat din domiciliu pentru o perioada. Cum fac sa primesc corespondenta juridica de la tmb sau judecatorie? Astept niste hotarari care au termen de contestare. Multumesc frumos.
Răspunde
 25-09-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Intai, verificati daca adresa de corespondenta pe care o are instanta este corecta.
Apoi, depuneti o plangere la unitatea postala de care apartineti; Este putin probabil ca posta sa nu va livreze corespondenta, insa nu imposibil. Greseli se fac.
Nu in ultimul rand, verificati integritatea cutiei postale (poate vreun vecin se "joaca" si va fura corespondenta)
In cazul in care lipsiti de la domiciliu o perioada, faceti un aranjament cu vreun vecin ori prieten sa va verifice cutia postala si sa va ridice corespondenta si sa va semnaleze daca apare ceva important.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-09-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Trimiteti o cerere catre instanta pe rolul careia se afla dosarul dvs, prin care solicitati comunicarea actelor de procedura la noua adresa.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-10-2020
Vizitator
Corespondenta de la instante se trimite si prin agent procedural nu doar prin posta. Acesti agenti procedurali ai cui angajati sunt?
Răspunde
 05-10-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Ai instantei.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.