Forum avocaţi > Civil

As putea incep eu actiunea de chemare in judecata dupa care sa angajez un avocat?

08-10-2020
Vizitator
Buna ziua,
Am angajat un avocat acum 2 saptamani ca sa ma reprezinte intr-un caz civil (eu sunt reclamantul). Am formulat cererea, am adunat toate problele, dar acum avocatul a trebuit sa paraseasca tara urgent (cu probleme personale), pentru cateva luni. Mi-a inapoiat onorariul si a plecat. A trecut deja aproape 6 luni de la incidentul care m-a convins sa dau in judecata paratul si nu vreau sa mai astept pina gasesc un alt avocat potrivit, pentru ca amanarea judecatii nu e in favoarea mea. As putea depune actele si apoi sa-mi caut avocatul potrivit? Multumesc.
Răspunde
 08-10-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Puteti depune actiunea si fara avocat, insa este indicat sa va angajati un avocat inclusiv pentru redactarea actiunii, pentru a nu pierde din vedere aspecte esentiale ale spetei dvs.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-10-2020
Vizitator
Multumesc pentru raspuns. Ce inseamna redactare de actiune? Cererea de judecata deja a fost formulata de fostul meu avocat, cuvant cu cuvant.
Răspunde
 09-10-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Desigur, daca doriti sa nu pierdeti timp si aveti deja actiunea redactata de un avocat, puteti depune dvs. dosarul la instanta.
Nu sunteti obligat sa fiti asistat de un avocat.
Insa, pana la primul termen de judecata,ar fi bine totusi sa va asigurati ca veti beneficia de asistenta altui avocat.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-10-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Miclea Marian a scris pe 08-10-2020:
Multumesc pentru raspuns. Ce inseamna redactare de actiune? Cererea de judecata deja a fost formulata de fostul meu avocat, cuvant cu cuvant.

Adica daca aveti cererea de chemare in judecata formulata de un avocat.

In situatia expusa, puteti depune actiunea.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.