| Nu! Nu e comunicare,nu e nimic! Lui ii convine situația, a rămas cu tot! El stie ca procesul de partaj durează ani f multi, eu plătesc taxa de timbru, avocat, expertul care face loturile( vorbesc si de imobil si de S.C) pe care nu ii mai văd de la el! Imobilul e un bloc de spatii comerciale , suntem ambii proprietari, iar S.C-urile sunt prin Comodat! As vrea sa pot obține legal măcar dividende din firme(2), pt ca încasează de 2 ani bani din chiriile pe care eu le am făcut, obligând chiriașii sa i dea banii cash, ca altfel nu le da cheia clădirii, ci depind de el! Cate informații am primit din multe surse, nu prea ma ajuta, ci ma fac sa ma simt vinovată ca am ales sa plec din acele "caramizi",ce-mi produceau atacuri de panica pe o rază de 100 m ( pt sanatatea mea fizica si psihica, cat si a fiului nostru, student fiind acum) Nu vreau sa cred ca pt "binele" nostru, singura variantă ar fi rămas sa stăm acolo si sa induram certuri, altercatii,5 zile din 7, poliție, declaratii, fiul "parapet" intre noi... Sper sa ma înțelegeți si sa ma ajutați cu tot ce puteți! Va multumesc! |
|