Forum avocaţi > Civil

Abuz de putere al judecatorului

21-10-2020
Vizitator
Luna trecuta am depus doua cereri (pe 7 si 15 septembrie) pentru a studia un dosar civil care-mi apartine. Nu am primit nici un raspuns la ele. Luna asta m-am prezentat in instanta si judecatorul ma ia la misto: "Ai studiat dosarul?". I-am spus ca n-am primit nici un raspuns la cele doua cereri. Imi promite ca imi va trimite un link in email si nu am primit inca nimic. Intre timp, acum 3 zile, am formulat alta cerere.
As dori sa stiu ce pot sa fac ca sa pot studia dosarul. Multumesc anticipat.
Răspunde
 21-10-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Pentru a studia dosarul, trebuie sa mergeti personal la arhiva instantei.

Este posibil, din cauza noilor reguli sanitare impuse de majoritatea instantelor, sa trebuiasca o programare telefonica in prealabil.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-10-2020
Vizitator
Am incercat dar nu se mai permite studierea dosarului in persoana in Hunedoara. Trebuie facuta doar electronic.
Răspunde
 21-10-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Nu trebuie sa asteptati niciun raspuns.

Daca ati indicat instantei in cererea de acces electronic tipizata numarul de telefon si adresa de email, incercati direct sa va autentificati acum.

Adresa de internet unde puteti accesa dosarele electronice o gasiti pe portalul instantelor, fiind o sectiune distincta, cu explicatii, ptr. fiecare instanta.

De exemplu, ptr. Jud Hunedoara accesati www.tribunalulhunedoara.ro, selectati judecatoria ori tribunalul, va introduceti e-mailul si asteptati un sms prin care primiti un cod de acces. Intoriduceti codul in casuta, validati si obtineti accesul.

Incercati acum.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-10-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Laurentiu Oprea a scris pe 21-10-2020:
Am incercat dar nu se mai permite studierea dosarului in persoana in Hunedoara. Trebuie facuta doar electronic.

Atunci trimiteti o solicitare pe email pentru a vi se comunica userul si parola, pentru a putea studia dosarul electronic.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.