Forum avocaţi > Civil

Executare silita

03-04-2014
Vizitator
Buna ziua.am primit un telefon de la o firma de recuperari in legatura cu doua datorii ale mele catre romtelecom si vodafone din anul 2009.ei ameninta ca ma vor da in judecata daca nu le platesc datoriile,dar refuza sa imi trimita actele care dovedesc aceste datorii spunand ca nu sunt obligati sa imi dovedeasca ei mie ca sunt dator.trebuie sa le dovedesc eu lor ca nu sunt dator.am primit doar in posta scrisori in care imi scrie o suma de plata si niste conturi in banca.avand in vedere vechimea datoriilor,acestea nu s-au prescris?contractele au incetat in 2009 respectiv 2010,iar pana acum.in afara de acele scrisori nu am primit nimic.mai poate firma de recuperari sa ma dea in judecata?
Răspunde
 08-04-2014

daca creeanta pe care o aveau cei de la firma de recuperari s-a prescris puteti sta linistit .de obicei acestia sunt agresivi si obraznici depasind cadrul legal si de aceea la momentul cand v-au contactat v-au amenintat cu datul in judecata.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.