Forum avocaţi > Civil

Vânzare automobil

31-10-2020
Vizitator
Buna ziua, am întâmpinat și eu o problema in domeniul auto și caut o rezolvare, acum un an am făcut schimb de automobile cu un băiat, i-am dat automobilul meu, am făcut un contract la un domn ce face acte auto, i-am înmânat certificatul fiscal, aceeași procedură și cu automobilul lui mă puțin faza cu fiscalul care a rămas să mil trimită, nici in ziua de azi nu a ajuns fiscalul, eu am continuat să circule cu mașina pe numele lui ne având posibilitatea de transcriere din cauza fiscalul ii, la un momendat mă luat o camera de rovinieta și ia venit amenda , la care el a venit la soția mea și a început so amenințe k o urmărește, k ii va lua mașina, k va pune băieți so Bata, etc , ia oasis frumos k la salary ii va plăti amenda dar sa îi de-a fiscalul k avem nevoie de el,de un an de zile o tine k nupoate sa deafiscalul k el are amenzi, la care acum a trecut la amenințări k elva lua mașina cu a doua cheie pentru că el este proprietar in carte, va rog frumos un sfat.multumesc
Răspunde
 31-10-2020

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna seara,

In aceasta situatie vanzatorul ( sau fostul proprietar ) este rau intentionat, iar d-voastra veti putea sa inmatriculati masina foarte greu fara fiscalul lui. Si totusi, In situatia descrisa de dvs, cu toate ca masina se afla in proprietatea dumneavoastra ( mai mult fictiv )… Nu veti putea cu adevarat sa deveniti proprietarul masinii, decat in momentul in care autovehiculul va fi trecut pe numele dumneavoastra la sediul de Taxe si Impozite.

In acest caz d-tra nu puteti inmatricula masina, iar aceasta va figura la registrul de taxe si impozite pe numele fostului proprietar.

Pentru a solutiona aceasta situatie aveti doua variante:
- Prima dintre ele este cea in care fostul proprietar cade de comun acord cu d-tra sa scoata masina de la fisc, adica sa va inmaneze fiscalul (situatia fericita)

- A doua situatie este cea in care nu puteti sa preluati fiscalul de la el sub nici o forma, iar atunci… Va trebui sa il dati in judecata. Pentru a castiga cu adevarat procesul va trebui sa aveti un martor care stie situatia de la momentul cumpararii masinii, contractul de vanzare cumparare si dovada platii masinii.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-11-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Trimiteti-i o notificare proprietarului sa va inmaneze inscrisul, intr-un termen stabilit de dvs, in caz contrar va trebui sa formulati o actiune in instanta.

Referitor la amenintari, aveti posibilitatea legala sa formulati o plangere penala impotriva acestuia, pentru savarsirea infractiunii de amenintare.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.