Forum avocaţi > Civil

Cerere de Modificare nu a fost adaugata la Dosar

13-11-2020
Vizitator
Sunt reclamanta intr-un dosar civil. La mai putin de o luna decand am depus initiala actiune, am depus o cerere de modificare alaturi de niste probe deoarece anumite evenimente noi au avut loc in aceasta perioada de dupa depunerea initialei actiuni si le-am vrut incluse in dosar.
Am depus cerere de chemate in judecata in luna Iulie. In aproximativ +3 saptamani am depus cererea de modificare. Parata a depus o intampinare. Am cerut access la studiul dosarului si am observat ca nic Cererea de Modificare si nici Probele atasate cu cererea de modificare nu sunt la dosar.
Suma la care am pretentii e mult mai mica decat tariful unui avocat asa ca nu are sens sa angajez un avocat. Ma puteti sfatui cum sa procedez.
Va multumesc foarte, foarte mult.
Răspunde
 13-11-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Ar trebui sa va puteti da seama din intampinarea paratului daca a vazut sau nu si cererea modificatoare (daca face referire si la ea in intampinare); daca aveti dubii, sunati la arhiva sa intrebati de ce nu apare si cererea modificatoare la dosarul electronic. Daca nu primiti raspuns verbal, reiterati solicitarea in scris, pe mail, anexand dovada de trimitere a cererii.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-11-2020
Vizitator
Va multumesc doamna.
Asa am sa fac.
Răspunde
 13-11-2020
Vizitator
Bună ziua, pe o strada privata, in urma cu 2 ani, locatarii au tras conducta de gaz din bani propri. Eu, acum m-am mutat pe strada, ultima proprietate și am făcut extindere de conducta individuala. În soluția propusa de E-on gaz nu s-a solicitat acordul vecinilor pentru extindere,costul fiind suportat în întregime de către mine, vecinii în schimb îmi solicita despăgubire pentru instalația initiala. Va rog să-mi transmiteți dacă este necesar, legal, să-i despagubesc. Va mulțumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.