Forum avocaţi > Civil

Acte centrala termica pierdute

17-11-2020
Vizitator
Buna ziua!
In 2016 cand m-am mutat singura, ori nu mi s-au dat actele centralei termice, ori le-am pierdut. L-am sunat pe dezvoltator si mi-a spus ca nu mai are niciun act, am sunat firma care a realizat instalarea centralei termice, care m-a informat ca as putea sa sun la Distrigaz, mai mult ca sigur ei m-ar putea ajuta, dar sa nu-mi fac mari sperante.
De 2 saptamani astept un raspuns de la Distrigaz, trebuie sa fac revizia centralei cat mai repede posibil si oriunde as suna, ma lovesc de un zid, pentru ca nimeni nu "stie" nimic si pare ca nimeni nu vrea sa isi bata capul.

Un sfat, va rog?
Răspunde
 17-11-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Cereti dezvoltatorului sa va dea o dovada ca apartamentul a fost vandut cu centrala instalata si ca instalarea s-a facut cu firma x.
Cereti firmei x care a facut instalarea sa va dea o dovada prin care sa confirme ca ei au facut instalarea centralei termice la data y si au luat avizele si ca totul s-a facut legal.
Solicitati unei firme (eventual chiar firmei x care a facut instalarea) sa va faca revizia anuala.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-11-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Si am uitat sa va spun, stiu ca exista un ordin ANRE care permite reconstituirea documentatiilor daca clientul nu deţine/nu găseşte documentaţia tehnică a instalaţiei de gaze naturale. Serviciul costa in jur de 400 de lei. Stiu ca Engie face asa ceva.
Asta daca nu obtineti copiile documentatiei originale de la Distrigaz.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-11-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Formulati cate o notificare atat catre dezvoltator, cat si catre firma care a executat montajul, prin care sa le solicitati sa va comunice un duplicat al contractului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-11-2020
Vizitator
Va multumesc pentru raspunsuri!

Din pacate, atat dezvoltatorul, cat si firma care a realizat instalatia centralei si Distrigaz nu ma pot ajuta cu nimic. E bine de stiut pe viitor.

O zi buna!
Răspunde
 19-11-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Reconstituire documentaţie tehnică a instalaţiei de gaze naturale
360,00 lei (cu TVA)

Ordinul ANRE nr. 179/2015

vedeti aici
https://www.engie.ro/alte-servicii-siguranta/

În cazul în care nu mai deții documentaţia iniţială a instalaţiei tale de gaze sau vrei să faci o modificare la instalația ta existentă de utilizare a gazelor naturale, ENGIE Romania te ajută cu soluţii la îndemână, oricând ai nevoie și cu o echipă de profesioniști care vor evalua situația și îți vor oferi recomandările tehnice necesare.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.