Forum avocaţi > Civil

Declină soluţionarea cauzei

04-12-2020
Vizitator
Buna Seara ! Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva .
Am primit o citatie , iar pe site-ul "portal" am cautat dosarul si am gasit urmatoarele informatii :
" Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei
Solutia pe scurt: Stabileşte competenţa de soluţionare a cererii în favoarea Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi, 09.10.2020. "
Doresc sa mentionez ca partea creditoare este firma care mi-a executat silit imobilul in anul 2014 , iar la partea debitoare sunt trecut eu.
Răspunde
 05-12-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
S-a ridicat in dosar o exceptie de necompetenta, iar instanta a considerat ca nu e competenta sa judece si a admis-o.
Urmeaza ca dosarul sa fie trimis Jud sector 4 ptr. competenta solutionare.
Veti primi citatie de la jud. s4.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-12-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
La verificarea competentei, instanta a admis exceptia necompetentei teritoriale sau a invocat-o din oficiu, astfel ca urmeaza sa trimita cauza catre Judecatoria sector 4, Bucuresti, pentru solutionare.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-01-2021
Vizitator
Buna seara!
Judecătoria Slatina,admite exceptia de necompetentă a pârâtului ,solicitată în cererea de întâmpinare si declină solutionarea cauzei.
Este ok?
Cu respect !
Multumesc.
Răspunde
 18-01-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Inseamna ca reclamantul a depus cererea la o instanta care nu era competenta sa judece (material ori teritorial), iar paratul s-a aparat prin intampinare aratand acest lucru.
Judecatoria a fost de acord cu paratul, ca nu este competenta sa judece si va trimite dosarul altei instante (judecatorie sau tribunal)
Aceasta a doua instanta va judeca si va cita partile.
Deci, este ok.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-01-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ciobanu Ioana a scris pe 18-01-2021:
Buna seara!
Judecătoria Slatina,admite exceptia de necompetentă a pârâtului ,solicitată în cererea de întâmpinare si declină solutionarea cauzei.
Este ok?
Cu respect !
Multumesc.

Daca instanta a constatat ca nu este competenta teritorial sa judece cauza, a declinat competenta in favoarea judecatoriei competente, urmand ca judecata sa fie efectuata de catre aceasta instanta.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-01-2021
Vizitator
Părâtul,a solicitat,necompetenta judecătoriei Slatina si competenta Tribunalului,menționând art.208 din Legea 62/ 2011,dialogul social,privind Litigii de muncă.
Eu,am solicitat plata tuturor sporurilor,neinclusă la salariul lunar,din 2018- prezent,conform art.171,alin.1,precum și daune,conf.art 253,C.Muncii,din Legea 53/2003.
În urma sesizării acestora către ITM Bucuresti(unde angajatorul,îsi are sediul),acestia,mi- a făcut trimitere către instanța judecătorească,solicitarea mea,fiind parte de executare.
Cu respect!
Multumesc.
Răspunde
 18-01-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Dupa cum v-am spus, in cazul dvs. a fost ridicata lipsa competentei materiale a judecatoriei.
Conform legii, litigiile de munca se judeca in prima instanta de Tribunal. Cauza va fi trimisa Tribunalului Olt, unde se afla domiciliul dvs.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.