|
| 04-12-2020 |
 | Lex123 Vizitator |
| Buna Seara ! Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva . Am primit o citatie , iar pe site-ul "portal" am cautat dosarul si am gasit urmatoarele informatii : " Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei Solutia pe scurt: Stabileşte competenţa de soluţionare a cererii în favoarea Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi, 09.10.2020. " Doresc sa mentionez ca partea creditoare este firma care mi-a executat silit imobilul in anul 2014 , iar la partea debitoare sunt trecut eu. | |
|
|
|
| 05-12-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| S-a ridicat in dosar o exceptie de necompetenta, iar instanta a considerat ca nu e competenta sa judece si a admis-o. Urmeaza ca dosarul sa fie trimis Jud sector 4 ptr. competenta solutionare. Veti primi citatie de la jud. s4. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
| 09-12-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| | La verificarea competentei, instanta a admis exceptia necompetentei teritoriale sau a invocat-o din oficiu, astfel ca urmeaza sa trimita cauza catre Judecatoria sector 4, Bucuresti, pentru solutionare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 18-01-2021 |
 | Ciobanu Ioana Vizitator |
| Buna seara! Judecătoria Slatina,admite exceptia de necompetentă a pârâtului ,solicitată în cererea de întâmpinare si declină solutionarea cauzei. Este ok? Cu respect ! Multumesc. | |
|
|
|
| 18-01-2021 |
|
| Inseamna ca reclamantul a depus cererea la o instanta care nu era competenta sa judece (material ori teritorial), iar paratul s-a aparat prin intampinare aratand acest lucru. Judecatoria a fost de acord cu paratul, ca nu este competenta sa judece si va trimite dosarul altei instante (judecatorie sau tribunal) Aceasta a doua instanta va judeca si va cita partile. Deci, este ok. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
| 18-01-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ciobanu Ioana a scris pe 18-01-2021: Buna seara! Judecătoria Slatina,admite exceptia de necompetentă a pârâtului ,solicitată în cererea de întâmpinare si declină solutionarea cauzei. Este ok? Cu respect ! Multumesc. Daca instanta a constatat ca nu este competenta teritorial sa judece cauza, a declinat competenta in favoarea judecatoriei competente, urmand ca judecata sa fie efectuata de catre aceasta instanta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 18-01-2021 |
 | Ciobanu Ioana Vizitator |
| Părâtul,a solicitat,necompetenta judecătoriei Slatina si competenta Tribunalului,menționând art.208 din Legea 62/ 2011,dialogul social,privind Litigii de muncă. Eu,am solicitat plata tuturor sporurilor,neinclusă la salariul lunar,din 2018- prezent,conform art.171,alin.1,precum și daune,conf.art 253,C.Muncii,din Legea 53/2003. În urma sesizării acestora către ITM Bucuresti(unde angajatorul,îsi are sediul),acestia,mi- a făcut trimitere către instanța judecătorească,solicitarea mea,fiind parte de executare. Cu respect! Multumesc. | |
|
|
|
| 18-01-2021 |
|
| Dupa cum v-am spus, in cazul dvs. a fost ridicata lipsa competentei materiale a judecatoriei. Conform legii, litigiile de munca se judeca in prima instanta de Tribunal. Cauza va fi trimisa Tribunalului Olt, unde se afla domiciliul dvs. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
| 28-10-2025 |
 | Bordeanu Alina Ruxandra Vizitator |
| | buna ziua! In cat timp se declina dosarul de la un tribunal la altul? In cazul meu, proces civil reintegrare minori, au decis declinarea de la tribunalul București la tribunalul Ialomița și as dori sa știu cât timp durează până va fi înregistrat din nou la tribunalul Ialomița? Mulțumesc | |
|
|
|
|
|
| Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |