|
04-12-2020 |
 | Lex123 Vizitator |
| Buna Seara ! Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva . Am primit o citatie , iar pe site-ul "portal" am cautat dosarul si am gasit urmatoarele informatii : " Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei Solutia pe scurt: Stabileşte competenţa de soluţionare a cererii în favoarea Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi, 09.10.2020. " Doresc sa mentionez ca partea creditoare este firma care mi-a executat silit imobilul in anul 2014 , iar la partea debitoare sunt trecut eu. | |
|
|
|
05-12-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| S-a ridicat in dosar o exceptie de necompetenta, iar instanta a considerat ca nu e competenta sa judece si a admis-o. Urmeaza ca dosarul sa fie trimis Jud sector 4 ptr. competenta solutionare. Veti primi citatie de la jud. s4. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
09-12-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| La verificarea competentei, instanta a admis exceptia necompetentei teritoriale sau a invocat-o din oficiu, astfel ca urmeaza sa trimita cauza catre Judecatoria sector 4, Bucuresti, pentru solutionare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-01-2021 |
 | Ciobanu Ioana Vizitator |
| Buna seara! Judecătoria Slatina,admite exceptia de necompetentă a pârâtului ,solicitată în cererea de întâmpinare si declină solutionarea cauzei. Este ok? Cu respect ! Multumesc. | |
|
|
|
18-01-2021 |
|
| Inseamna ca reclamantul a depus cererea la o instanta care nu era competenta sa judece (material ori teritorial), iar paratul s-a aparat prin intampinare aratand acest lucru. Judecatoria a fost de acord cu paratul, ca nu este competenta sa judece si va trimite dosarul altei instante (judecatorie sau tribunal) Aceasta a doua instanta va judeca si va cita partile. Deci, este ok. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
18-01-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ciobanu Ioana a scris pe 18-01-2021: Buna seara! Judecătoria Slatina,admite exceptia de necompetentă a pârâtului ,solicitată în cererea de întâmpinare si declină solutionarea cauzei. Este ok? Cu respect ! Multumesc. Daca instanta a constatat ca nu este competenta teritorial sa judece cauza, a declinat competenta in favoarea judecatoriei competente, urmand ca judecata sa fie efectuata de catre aceasta instanta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-01-2021 |
 | Ciobanu Ioana Vizitator |
| Părâtul,a solicitat,necompetenta judecătoriei Slatina si competenta Tribunalului,menționând art.208 din Legea 62/ 2011,dialogul social,privind Litigii de muncă. Eu,am solicitat plata tuturor sporurilor,neinclusă la salariul lunar,din 2018- prezent,conform art.171,alin.1,precum și daune,conf.art 253,C.Muncii,din Legea 53/2003. În urma sesizării acestora către ITM Bucuresti(unde angajatorul,îsi are sediul),acestia,mi- a făcut trimitere către instanța judecătorească,solicitarea mea,fiind parte de executare. Cu respect! Multumesc. | |
|
|
|
18-01-2021 |
|
| Dupa cum v-am spus, in cazul dvs. a fost ridicata lipsa competentei materiale a judecatoriei. Conform legii, litigiile de munca se judeca in prima instanta de Tribunal. Cauza va fi trimisa Tribunalului Olt, unde se afla domiciliul dvs. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |