| Acum 5 ani m am împrietenit cu cineva,în speranța sincera de a lega o prietenie pe veci,speranța s a năruit extrem de repede deoarece persoana era un mare consumator de alcool. Ne am certat,ne am împăcat de mai multe ori,el rugandu se mereu de mine ca se va schimba,acum 3 ani și ceva a insistat sa mi dea o suma de bani ,reprezentând un cadou,pt ca nu mi dăduse niciodată nimic,asa și era și tot asa și afirma ,bani din care eu m am folosit luindu mi o masina,menționez ca mi a zis de multe ori ca și dacă voi fii cu el și dacă n am sa fiu cu el,voi avea o amintire de la el,au trecut ani,el continuându-și viciul,iar eu îndepărtându-ma de el,acum un an am aflat ca s a îmbolnăvit grav,de pancreatita,si mi a fost efectiv mila și m am dus la el la spital,m am implicat f mult pt al salva,am facut tot ce mi a stat în putere,pe lângă tratamentul care aveam grija sa si l iw,aveam mare grija de dieta lui extrem de stricta,etc,am reușit l am pus pe picioare și la 3 luni iar a început sa bea,lucru care am zis gata,stop.această persoana nu vrea sa trăiască sa faca ce vrea,și m am îndepărtat definitiv.Acum la câteva luni de când nu mai m a interesat ce face,a început sa mi transmită amenințări,sa ma hartuiasca sa I sau acei bani de acum peste 3 ani,Ce am de făcut?Mulțumesc frumos |
|