|
08-01-2021 |
 | Simona
|
| Buna Ziua, Am cerut in instant iesirea din indiviziune pe un teren care il avem in indiviziune eu si fratele meu.Pe acest teren de 156 mp. este casa care ne este impartita ½ fiecare cu hotarare judecatoreasca.Acest teren rezulta din sucesiune bunuri dupa decesul mamei noastre.Pe acest teren eu am edificat camin de apa cu bransament din strada, contract la hidro, am edificat 2 fose septice 1 decantor si una collector, acestea le am facut cu acordul lui. Foloseste si el apa la cismea in curte, nu are bransamente, nimic in casa. Nu ma deranjeaza acest lucru. La inceput el a depus la instant intampunare si cerere reconventionala sa nu admita iesirea din indiviziune si sa desfintez fosa colector. Atat a facut el in acest proces, nu s-a prezentat acolo la nici un termen. Instanta a dispun expertiza topo, la care am fost numai eu, eu am achitat toate taxele pt.expertiza daca el nu s-a prezentat deloc, am trecut prin toate probele, interogatoriu, martori, experiza topo care s-a realizat foarte bine, s-a putut impartii in 2 loturi, cu intrari separate, iar instant s-a pronuntat cu respingerea cererii de iesire din indiviziune si admite reconventionala lui cu desfiintare a ambelor fose, cu toate ca el a cerut doar desfiintarea uneia. Suntem in termen de 30 zile, pentru apel, intrebarea mea este de ce o fi respins cererea de iesire din indiviziune, iar la apel ce s-ar putea intampla. Astept o parere, avocatul se ocupa de apel. Cu multumiri. | |
|
|
|
08-01-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Din pacate, fara studiul dosarului, nu poate fi lansata o parere. Asteptati redactarea si motivarea hotararii pentru a vedea ce a retinut instanta si care a fost temeiul respingerii cererii si discutati cu avocatul dvs ori mergeti cu dosarul integral la un alt avocat pentru a mai cere o opinie. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
08-01-2021 |
 | Simona
|
| Motivarea a fost ca neintemeiata, asteptam sa o primim si vedem ce urmeaza, multumesc ientru spriji si revin cu previzari | |
|
|
|
09-01-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Simona a scris pe 08-01-2021: Motivarea a fost ca neintemeiata, asteptam sa o primim si vedem ce urmeaza, multumesc ientru spriji si revin cu previzari Asteptati sa vi se comunice hotararea, pentru a vedea motivele pe care se intemeiaza solutia instantei si promovati apel in termenul legal. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-01-2021 |
| Mi se pare ciudată hotărârea instanței, deoarece nimeni nu este obligat să rămână în indiviziune. Probabil a fost vorba despre altă problemă, astfel că cel mai bine este să așteptați motivarea instanței și să reveniți apoi pe forum pentru o părere. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
15-01-2021 |
 | Simona
|
| A venit si raspunsul instantei, expertiza a refuzat o .Casa avand un perete comun prin jumatatea casei, terenul a fost impartit astfel pana la jumatate casei exact pe din doua, fiecare are o jumatate din casa cu teren, este impartit egal ca suprafete,avem acces separat de intrari, s a legat de faptul ca este granita prin jumatatea casei si ca astfel nu se trece granita prin jumatatea casei, ca ar fi o faramitare de teren, ca cea mai mare parte a terenului este sub constructie.Ideea e ca instanta a cerut expertuilui punctual-sa identifice terenul, sa vada daca se poate imparti pentur a se stinge litigiul.Expertul a putut imparti,a facut desenul foarte bine si acum s a gandit instanta ca nu e bine.Pai de ce ai mai cerut asa ceva,daca nu se putea imparti spunea expertul in raport ca nu se poate. Vom vedea la apel finalul.Multumesc pt tot si revin | |
|
|
|
16-01-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Promovati apel in termenul legal si solicitati sistarea starii de indiviziune. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-01-2021 |
| Terenul de sub casă trebuia ca instanța să-l considere că fiind în coproprietate forțată, iar pentru partea de teren liber din partea fiecăruia să dispună ieșirea din indiviziune. Faceți apel motivat în termenul legal. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
16-01-2021 |
 | Simona
|
| Depunem apel,se ocupa a avocatul,insa in momentul cand a primit expertiza la dosar trebuia sa incheie atunci nu sa mai o lungim luni de zile,cu alte probe.etc,termene si termene si paratul a lipsit mereu,nu a avut avocat,nu si a susti ut apararea etc.si la final nu este buna expertiza.Multumesc pt sprinin, revin ulterior | |
|
|
|
14-05-2021 |
 | SImons Vizitator |
| Am depus apel, a fost acceptat, am apelat la un expert in constructii si a intocmit o expertiza extrajudiciara, a fost acceptata si a dispus tribunalul acceptarea iesirii din indiviziune acceptand prima expertiza topo,gata s a terminat si s a dispus iesirea din i diviziune | |
|
|
|
14-05-2021 |
 | Simona
|
| Am reusit la apel, s a dispus iesirea din i diviziune, am apelat si la un expert in constructii si a intocmit o expertiza in constructii, care a fost acceptata de instanta, s a dispus iesirea din indiviziune in baza raportului initial, | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |