Forum avocaţi > Civil

Termene proces civil

11-01-2021
Vizitator
Bună ziua! Am calitatea de reclamanta într-un proces civil,ma reprezint singura. Pârâta a depus intampinarea la cererea mea de chemare în judecata și totodată o cerere reconventionala. Aceste documente eu le am văzut pe dosarul electronic, însă acasă nu am primit încă nimic. Întrebarea mea este în cat timp trebuie sa răspund la cererea reconventionala a pârâtei( 10 zile sau 25)? Termenul curge de la data postării în dosarul electronic sau trebuie sa aștept sa primesc acasă documentele? Va mulțumesc!
Răspunde
 11-01-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Cf.209 alin 5 raportat la art 201, veti depune obligatoriu intampinare la cererea reconventionala in termen de 25 de zile de la comunicare.
Puteti, optional, sa depuneti si raspuns la intampinarea paratului in termen de 10 zile.
Ce apare in dosarul electronic nu este considerat comunicare. Asteptati posta ori mailul instantei.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-01-2021

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Nu vă împiedică nimeni să depuneți înainte de comunicare câtă vreme ați văzut conținutul cererii reconvenționale în dosarul electronic. Puteți câștiga niște timp în procedura de regularizare a cererii.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-01-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Termenele se socotesc de la data comunicarii, adica de cand veti primi inscrisurile prin posta.

Va trebui sa formulati intampinare la cererea reconventionala, in termen de 25 de zile si raspuns la intampinare, in termen de 10 zile.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.