Forum avocaţi > Civil

Reprezentre conventionala

15-01-2021
Vizitator
Buna ziua.,
Am depus o contestatie la executare respinsa de instanta, fond si apel. Insa am contestat lipsa calitatii de reprezentant legal si sau conventional. Am motivat acest lucru prin aceea ca nu exista nici un act din care sa reiasa cine este reprezentantul legal al societatii dar si ca imputernicirea facuta este pe numele firmei si nu are trecut nici un nume eal reprezentantului legal pe ea. Judecatorul s-a limitat doar la a motiva ca exista o imputernicire avocatiala si astfel este dovedita calitatea de reprezentant conventional, fara a mai motiva in nici un fel. In acest caz consider ca s-a facut o motivare superficiala si contrara legi, pot depune recurs in anulare ? totodata mentonez ca am depus o cerere de amanare judecata si am si cerut ca instanta sa ceara avocatei depunerea la dosar a contractului de asistenta incheiat cu intimata, insa nu am trecut la partea de proba acest lucru ( nu cred ca m-am exprimat bine, in cerere se trec motivele de fapt, de dprept si apoi la probe se scrie ce se solicita. Eu am solicitat in cerere nu la partea aia de probe) se poate considera ca am cerut proba cu inscrisuti contractul de asistenta? Multumesc.
Răspunde
 15-01-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Din pacate, daca exceptia lipsei calitatii de reprezentant a fost ridicata si a fost respinsa la fond, apel , recurs, ptr acest motiv nu pot fi exercitate caile extraordinare de atac. (contestatie in anulare sau revizuire)

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-01-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din moment ce exista o delegatie, exista si un Contract de asistenta juridica aferent.

Dvs v-a fost respinsa exceptia, motiv pentru care recursul in anulare are sanse minime de a fi admis.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.