Forum avocaţi > Civil

Apel

07-02-2021
Vizitator
Buna ziua,
Am pierdut in fond o contestatie la executare silita in care am cerut instantei sa constate ca cererea de executere silita are semnatura unui tert 9 nici a reprezentantului legal si nici a avocatului) dar si invocarea unor clauze abuzive insa raportat la oug 52/2016. Instanta a spus doar ca cererea este semnata si nu se impune anularea ei iar referitor la clauze a constatat ca oug 52/2016 nu se aplica in cazul acestui contract. In apel as dori sa invoc legea 193/2000 pt clauze abuzive iar referitor la semnatura am inteles ca trebuia sa o declar in fals nu stiu exact ce inseamna asta si daca mai pot face acest lucru in apel. Multumesc.
Răspunde
 09-02-2021

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Nu puteti schimba obiectul actiunii in apel.
Puteti sa va inscrieti in fals.
Dar, ar fi fost bine sa aveti un avocat. Asfel de actiuni, desi par simple la prima vedere, necesita cunostinte de specialitate, juridice.
Era bine ca macar actiunea s-o redacteze un avocat, daca mijloacele financiare nu va permiteau si o asistenta juridica de specialitate pe intreg procesul.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.