Forum avocaţi > Civil

VA rog frumos sa imi raspundetii

08-02-2021

BUNA ZIUA
Daca eu am avut o altercatie adica lovire intr o alta tara in ungaria si fapta si cazul sa solutionat acolo amandoi am semnat ca nu depunem plangere penala nici eu nici el si nu avem nici o pretentie unu fata de celalat .
In tare el a fost la medicul legist am fost si eu mi am scos unul am 3 4 zile intrebarea este urmatoarea .
Ar putea sa imi mai face ceva in tara sa depuna plange penala daca totul sa incheiat in ungaria ???va rog frumos sa imi raspundetii
Răspunde
 08-02-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Unde ati semnat ca nu depuneti plangere penala? La politie? Daca da, litigiul s-a stins.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-02-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din moment ce ati declarat in fata autoritatilor din Ugaria ca v-ati impacat, chiar daca persoana respectiva se va adresa autoritatilor romane pentru a formula o plangere impotriva dvs, organele de politie au obligatia sa trimita dosarul catre autoritatile din Ungaria, astfel ca se va constata ca a intervenit impacarea.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-02-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Din moment ce ati declarat in fata autoritatilor din Ugaria ca v-ati impacat, chiar daca persoana respectiva se va adresa autoritatilor romane pentru a formula o plangere impotriva dvs, organele de politie au obligatia sa trimita dosarul catre autoritatile din Ungaria, astfel ca se va constata ca a intervenit impacarea.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-02-2021

Da la politie în Ungaria ma pus sa semnez o declarați ca nu am nici o pretenție sau altceva împotriva lui am semnat și am întrebat pe translator dacă și el nu a depus vreo plângere înpotriva mea și a spus ca nu și a semnat și el aceiași plangere de fata cu mine.
Dar după ce am venit în tara el sa dus la medicina legala și și a scos certificat medico legal și a spus ca ma face el în România și mi am scos și eu unul în caz de ceva am 3 4 zile pe.
Poate el sa mai îmi face ceva în țara? Adică tot ce sa întâmplat în Ungaria nu poate sa ceară politia din România sa vadă ce sa întâmplat acolo?
Răspunde
 09-02-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Din punct de vedere legal, orice persoana are dreptul sa formuleze o plangere sau o actiune in instanta, in situatia in care considera ca este victima unei infractiuni sau ca i s-a lezat un drept.

Daca persoana in cauza va formula plangere, autoritatile romane au obligatia sa o trimita pentru competenta solutionare catre autoritatile din Ungaria.

In situatia in care persoana va formula o plangere, aveti posibilitatea legala sa sesizati si dvs organele de politie, pentru savarsirea infractiunii de inducere in eroare a organelor judiciare.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.