Marina Nastase a scris pe 15-02-2021: Am facut prostia sa imi iau un apartament pe credit, pentru cateva mici intarzieri am fost azvarlita la executare silita. As dori sa stiu, daca vanzarea la licitatie a apartamentului nu acopera datoria, daca va fi executata mostenirea pe care o voi avea de la mama mea, apartamentul ei si niste actiuni la anrp. In acest caz, voi ajunge in strada, sunt disperata. Va rog mult, dati-mi un sfat ce sa fac sa nu ajung in strada. Va foarte multumesc. Marina Nastase a scris pe 15-02-2021: Am facut prostia sa imi iau un apartament pe credit, pentru cateva mici intarzieri am fost azvarlita la executare silita. As dori sa stiu, daca vanzarea la licitatie a apartamentului nu acopera datoria, daca va fi executata mostenirea pe care o voi avea de la mama mea, apartamentul ei si niste actiuni la anrp. In acest caz, voi ajunge in strada, sunt disperata. Va rog mult, dati-mi un sfat ce sa fac sa nu ajung in strada. Va foarte multumesc. Mostenirea pe care o veti avea de la mama dvs dupa decesul ei, precum si apartamentul ei nu au cum sa fie executate acum, nefiind bunurile dvs. Pot fi executate doar daca mama dvs. a garantat la banca ptr. dvs cand ati luat creditul. Iar actiunile pot fi executate doar daca sunt ale dvs, nu ale mamei. |