Forum avocaţi > Civil

Voi ajunge in strada?

15-02-2021
Vizitator
Am facut prostia sa imi iau un apartament pe credit, pentru cateva mici intarzieri am fost azvarlita la executare silita.
As dori sa stiu, daca vanzarea la licitatie a apartamentului nu acopera datoria, daca va fi executata mostenirea pe care o voi avea de la mama mea, apartamentul ei si niste actiuni la anrp. In acest caz, voi ajunge in strada, sunt disperata.
Va rog mult, dati-mi un sfat ce sa fac sa nu ajung in strada.
Va foarte multumesc.
Răspunde
 15-02-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din pacate situatia dvs este destul de delicata, in sensul ca, daca in urma primei executari silite nu se va acoperi datoria, se va dispune executarea silita pentru restul bunurilor pe care le detineti, pana la achitarea integrala a datoriei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-02-2021
Vizitator
Dar de unde vor afla ei de apartamentul moștenit daca nu fac succesiunea? Darea în plata nu rezolva problema? Imi spune azi cineva de legea falimentului personal.
Răspunde
 15-02-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Marina Nastase a scris pe 15-02-2021:
Am facut prostia sa imi iau un apartament pe credit, pentru cateva mici intarzieri am fost azvarlita la executare silita.
As dori sa stiu, daca vanzarea la licitatie a apartamentului nu acopera datoria, daca va fi executata mostenirea pe care o voi avea de la mama mea, apartamentul ei si niste actiuni la anrp. In acest caz, voi ajunge in strada, sunt disperata.
Va foarte multumesc.
Marina Nastase a scris pe 15-02-2021:
Va foarte multumesc.

Mostenirea pe care o veti avea de la mama dvs dupa decesul ei, precum si apartamentul ei nu au cum sa fie executate acum, nefiind bunurile dvs.

Pot fi executate doar daca mama dvs. a garantat la banca ptr. dvs cand ati luat creditul.

Iar actiunile pot fi executate doar daca sunt ale dvs, nu ale mamei.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-02-2021
Vizitator
După decesul ei imi vor reveni mie atât apartamentul cat si actiunile. La acel moment ma refer. Acum normal ca nu pot executa ca nu au de ce. Mama nu a garantat cu apartamentul ei.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.