Forum avocaţi > Civil

Executorul judecatoresc refuza sa comunice

17-02-2021
Adrian

Buna ziua,
In ideea de a achita contravaloarea taxei de fotocopiere dosar de executare, am incercat sa iau legatura cu executorul judecatoresc pentru a afla cuantumul acesteia ; prin rezolutie, instanta doar mi-a comunicat ca trebuie sa o achit , nu insa si cuantumul acesteia. Precizez ca nu doresc o intelegere cu executorul sau cu creditorul, ci doar sa aflu cat trebuie sa platesc. Domnul executor nu are deschis un cont de consemnari sau de onorarii. Desi am incercat sa il contactez telefonic si e-mail, refuza sa raspunda. Probabil, se gandeste ca voi fi obligat astfel sa achit cheltuielile de judecata , in integralitatea lor,inainte de a se pronunta instanta !! Ce pot face in aceasta situatie ? Eu ma gandesc sa achit prin mandat postal cu A.R.o suma care sa fie cat mai apropiata de suma reala, practicata in zona...
Răspunde
 17-02-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Nu achitati sume "din burta".
La copia dosarului de executare in mod cert este anexata si copia facturii executorului.
Faceti o deplasare la instanta sa vedeti dosarul in arhiva; ori dati un telefon; ori daca aveti acces la dosarul electronic, verificati acolo inscrisurile depuse.
Daca nu reusiti prin niciuna din metodele mai sus indicate, asteptati primul termen de judecata ptr. ca instanta sa va comunice taxa. Contestatia se judeca chiar daca nu faceti imediat dovada achitarii, ptr ca plata este o chestiune care va priveste pe dvs si executor.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-02-2021
Adrian

Am înțeles !
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.