Forum avocaţi > Civil

Trimitere in judecata firma constructii

11-04-2014
Vizitator
Buna ziua,

As dori sa stiu daca se poate face ceva in cazul meu, care este urmatorul:
- Am angajat o firma de constructii pentru a realiza ceva lucrari de amenajare interioara
- Am facut un contract de mana (pentru ca, chipurile nu aveau printat la ei niciunul tipizat) semnat de mine si de administratorul firmei de constructii, in care am mentionat obiectul lucrarii (montaj scafe rigips conform proiectului - proiect care nu e atasat nicaieri), avansul (50%) pe care urma sa il achit si restul de plata.
- Le-am achitat avansul de 1000 ron pe loc
- Ziua imediat urmatoare au venti la lucru; au continuat sa vina si urmatoarele 2 zile, timp in care mi-au mai tot cerut bani si le-am dat in inca 730 ron ramanand un rest de plata de doar 270 ron
- Dupa aceste 3 zile, nu au mai venit deloc… am sunat in fiecare zi, peste 15 apeluri pe zi, si nimic… au raspuns din cand in cand, cerandu-si “mii de scuze” si promitand ca ziua care vine o sa fie prezenti la lucru. Insa nici vorba… si uite asa au trecut deja 3 saptamani de cand casa mea este cu fundul in sus, si ei ma tot amagesc la telefon ca vin de pe o zi pe alta, bineinteles neonorand niciodata promisiunea.

As dori sa stiu daca pot rezolva ceva pe cale legala, in sensul sa intentez un proces impotriva lor… Am vreo sansa sa am castig de cauza?
Contractul din pacate nu mentioneaza niciun termen de livrare, iar scopul lui - montaj scafe rigips - este destul de vag.. ei au facut montajul aproape complet, dar mai este partea electrica de facut, este partea de gletuire, partea de varuire a intregii incaperi, lucruri care inca nu s-au realizat.

Nu stiu ce sa fac sa ii fortez sa vina, asa ca daca puteti sa ma indrumati sau sa imi dati un sfat, as fi recunoscator.

Multumesc,
George
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.