Forum avocaţi > Civil

Inselaciune

11-04-2014
Vizitator
Buna ziua! Incerc sa va spun pe scurt intamplarea prin care am trecut si va rog sa-mi dati o solutie: asadar, acum ceva timp primesc o adresa prin care mi se spune ca urmeaza sa fiu executat silit, poprire din salariu. E specificat faptul ca se poate face contestatie in termen de 5 zile. Ma duc sa discut cu un avocat, dupa vreo 3 zile si el imi spune ca e destul de tarziu si trebuie sa introducem a doua zi contestatia, altfel nu am nicio sansa. Eu nu aveam banii necesari pt onorariu si taxa de timbru si renunt. Dupa o luna de zile, fac rost de bani si ma duc la alt avocat. Acesta accepta sa faca contestatia, nespecificand ca e expirat termenul. Eu, bucuros, nu intreb nimic, fiind sigur ca avocatul stie ce face. Are loc procesul, care dureaza cateva luni, cu probe si tot ce trebuie si la final primesc hotararea in care mi se spune ca nu este acceptata contestatia deoarece a fost intrudusa tardiv. Am palit cand am vazut raspunsul si avocatul mi-a spus ca putem face recurs, dar sa demonstrez eu de ce nu am depus contestatia la timp, aducand probe. Pai, eu nu am asa ceva. Mi se pare ca acesta a stiut de la inceput ca asa se va intampla dar a profitat de naivitatea mea. Spuneti-mi, va rog, ce pot face in acest caz. Doresc foarte mult sa imi recuperez banii pe care i-am dat pt onorariu. Multumesc
Răspunde
 21-06-2014

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Din pacate, nu mai aveti ce face. In cazul dvs. primul avocat a fost corect si cinstit fata de dvs. Trebuia sa incercati sa va imprumutati de bani si sa platiti toate taxele... din pacate, termenele curg si nu asteapta pe nimeni. In astfel de cazuri termenele procedurale sunt extrem de importante.
Nici banii inapoi de la avocat nu-i mai puteti solicita, deoarece el a facut actiunea, s-a prezentat in instanta, v-a acordat asistenta juridica de care aveati nevoie. Activitatea avocatului este de diligenta si nu de rezultat.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-06-2014
Vizitator
Buna ziua.As dori si eu o mana de ajutor,va expun pe scurt durerea mea.In urma cu5 ani,i-am dat unei cunostinte suma de 20000 euro, pentru a cumpara un teren in imprejurimile Bucurestiului.Respectiva se ocupa cu tranzactii imobiliare.Nu am nici un act ca s-ar fi cumparat terenul ci doar cuvantul ei ca sunt mai multe persoane in afacere.De 2 ani ma duce cu vorba ca nu se vinde ca-mi va face acte pe numele meu fa mi-l vand eu ,dar nu-mi da nici un detaliu cu privire la locatie.Nu stiu cum sa procedez,respectiva imi era prietena si va dati seama ca este foarte detanjata ca-i cer socoteala,mai ales ca nu am nici un act prin care sa fac dovada ca i-am dat banii,numai cuvantul prietenilor care au fost de fata.Nu contesta ca i-am dat banii dar spune ca nu are de unde sa mi dea inapoi suma ca nu se cumpara acum pamant,dar nici nu face nimic spre a-mi restitui banii.Cum sa procedez as putea sa intentez o actiune in justitie, cu martori? M ULTUMESC anticipat
Răspunde
 22-06-2014

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Cam multi ani au trecut. Stiti cum se spune frate, frate, dar branza e pe bani!

O fi ea prietena, dar ar trebui sa o determinati ca sa va dea macar un inscris/chitanta de mana/ ceva prin care sa recunoasca ca a primit acea suma de bani si pentru ce a primit-o.

Ar fi bine sa va dea acest inscris la notar, ca sa il puteti autentifica.

Doar dupa obtinerea lui veti putea deschide o actiune in instanta.

In caz contrar, puteti sa va luati adio, pe calea unei actiuni in instanta, de la bani si teren. Doar daca va dori ea de buna-voie sa va restituie suma sau terenul.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-06-2014
Vizitator
Va multumesc,stiu si eu ca e greu de scos banii de laea dar si acte pe un teren cine stie unde si cat?Ea spune ca sa astept cum asteapta si ceilalti din grup de parca ru o cred.Probabil ca pana la urma am sa accept sa-mi faca acte pe teren daca acesta exista.Povestea e mult mai complicata este si un notar prieten cu ea cel care se ocupa de acte,ma gansa o chem la un mediator sa o sperii macar poate se ocupa drestituirea banilor,nu i-am cerut mai mult decat i-am dat chiar daca in atatia ani daca ii depuneam la banca aproape ii dublam.Asta sa-mi fie invatare de minte ca prietenia e prietenia afaceste afacere.Va multumesc inca odata
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.