Buna ziua, Pe data de 28.01.2019 am semnat un Ctr de inchiriere, pt inchirierea unui apartament situat in sector 1, Bucuresti, cu durata de 1 an. La expirarea contractului, chiriasul nu a vrut sa elibereze apartamentul si nici nu a mai platit chiria datorata. L-am rugat de nenumarate ori sa paraseasca apartamentul, dar efectiv nu vrea. Mi-a spus ca are dificultati financiare si nu are unde sa plece. Imi plateste cateva sute de lei pe luna si are ca restante, aprox. 5 luni neachitate. Am facut si o plangere la politie, dar mi-au raspuns ca nu este de competenta dansilor. La momentul actual, apartamentul este ocupat fara drept sau titlu locativ. Recent, am trimis o Notificare de Evacuare, prin Posta, cu confirmare de primire. Am solicitat evacuarea in termen de 5 zile si plata sumei restante. Plicul s-a intors cu mentiunea" Destinatar lipsa domiciliu avizat ( deci nu a ridicat scrisoarea ). Care este urmatorul pas ? Ce pot sa fac sa demarez procedura de evacuare? Multumesc mult anticipat |
|