Forum avocaţi > Civil

Intampinare la apel

13-03-2021
Vizitator
am castigat un proces civil dar reclamantii au introdus apel va intreb cum se face intimpinarea ,la fel ca in prima instanta sau mai trebuie ceva in plus?argumentele mele sunt aceleasi,nimic nou multumesc
Răspunde
 13-03-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Da, se face la fel. Insa incercati sa combateti si criticile/sustinerile lor din cererea de apel referitoare la sentinta atacata.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-03-2021
Vizitator
Buna ziua ,am rugamintea sa ma ajutati intr-o problema .Avem un proces de partaj ,in care eu reprezint pe trei frati .Procesul sa tergiversat 8 ani ,pana la urma sa dat o sentinta in 8.iulie 2020 ,dar sa comunicat in 10.11. 2020 , Da disjugat prima parte sa stabilit nr mostenitorilor iar in partea a doua a ramas sa se imparta propriu zis .Cu termen de apel .Eu am facut apel ,dar ma rog ,ptr greselile de dactilografiere ,de fapt ,nu trebuia sa-l fac . Prin urmare nu am taxat si mi sa comunicat ca de anuleaza in caz ca nu platesc . Dar unul dintre mostenitori ,de fapt cel care a initiat procesul a facut o intampinare la apelul declarat de mine si de fapt anulat .Acesta a depus o serie de documente nereale tocmai ca fondul nu sa judecat . Povestea este lunga .Intrebarea mea este ,cum este posibil ca Tribunalul sa accepte inscrisuri in dosar anulat din lipsa de timbru ? ca sa se judece de fapt trebuie sentinta de la fond , sau sa achit suma ? Va multumesc mult
.
Răspunde
 14-03-2021

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Mariacatana49@yahoo.com a scris pe 14-03-2021:
Buna ziua ,am rugamintea sa ma ajutati intr-o problema .Avem un proces de partaj ,in care eu reprezint pe trei frati .Procesul sa tergiversat 8 ani ,pana la urma sa dat o sentinta in 8.iulie 2020 ,dar sa comunicat in 10.11. 2020 , Da disjugat prima parte sa stabilit nr mostenitorilor iar in partea a doua a ramas sa se imparta propriu zis .Cu termen de apel .Eu am facut apel ,dar ma rog ,ptr greselile de dactilografiere ,de fapt ,nu trebuia sa-l fac . Prin urmare nu am taxat si mi sa comunicat ca de anuleaza in caz ca nu platesc . Dar unul dintre mostenitori ,de fapt cel care a initiat procesul a facut o intampinare la apelul declarat de mine si de fapt anulat .Acesta a depus o serie de documente nereale tocmai ca fondul nu sa judecat . Povestea este lunga .Intrebarea mea este ,cum este posibil ca Tribunalul sa accepte inscrisuri in dosar anulat din lipsa de timbru ? ca sa se judece de fapt trebuie sentinta de la fond , sau sa achit suma ? Va multumesc mult
.

Poate a făcut și el apel, caz în care se poate judeca și se pot depune înscrisuri noi.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-03-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Mariacatana49@yahoo.com a scris pe 14-03-2021:
.

Instanta primeste inscrisurile depuse si le comunica partilor, insa admisibilitatea lor este pusa in discutie la termenul stabilit in sedinta publica.

Daca dvs nu ati timbrat, apelul se anuleaza, deci nu vor avea loc alte dezbateri.

Pentru erorile materiale trebuie formulata o cerere de indreptare a acestor erori, la instanta de fond.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-03-2021
Vizitator
va rog sa-mi spuneti daca pot cere respingerea apelului,reclamanta neavand alte argumente decat cele expuse pina acuma,consider ca vrea sa prelungeasca inutil dezbaterile care deja se invart pe loc.As avea suport legal?multumesc
Răspunde
 17-03-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
In apel are loc o rejudecare a procesului, nu e necesar ca partea care formuleaza apelul sa aiba alte argumente ori alte probe. Asteptati ca si instanta de apel sa ajunga la aceeasi solutie ca instanta de fond.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-03-2021
Vizitator
scuze,va intreb eu mai pot aduce elemente in plus care sa suplimenteze[intareasca] cele aratate in proces?[suport legal?]multumesc.
Răspunde
 17-03-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Da, va puteti suplimenta probatoriul.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.