| Buna ziua, in seara protestului din data de 29/30 martie dupa finalizarea protestului antii restrictii eu cu amicul meu ne indreptam spre masina parcata pentru a ne retrage acasa, in mod pasnic fara sa deranjam linistea publica, in fata noastra au oprit 2 masini de jandarmi, unul dintre ei cu un comportament agresiv ne-a cerut buletinele, nici eu nici amicul meu nu ne-am opus, ne-am legitimat dupa aceea ni s-a spus sa scoatem ce avem in buzunare am scos portofelul un pachet de tigari si bricheta, am aratat continutul pachetulul, domnul jandarm mi-a pus pana pe buzunarul de la pantaloni unde aveam telefonul, am fost atat de bulversat si am uitat sa scot si ce aveam in buzunarele din pantaloni, el mi-a bagat mana in buzunar si mi-a scos telefonul, l-a pus pe bancheta masinii de jandarmerie si a ordonat un control corporal preventiv,nu stiu daca are sau nu voie dar mi-a bagat mana in buzunar pana sa imi faca controlul corporal, nu m-am opus, am intins mainile pe duba dar picioarele mele nu erau destul de indepartate, domnul jandarm a strigat "Indeparteaza BA picioarele" si mi-a tras o lovitura de bocanc in glezna, m-a controlat nu a gasit nimic, cand am intrebat de ce a trebuit sa foloseasca forta la controlul corporal mi s-a spus "Asa se face frate, uita-te pe internet" apoi m-au intrebat daca am facut sport le-am spus ca am facut sport de contact dupa care a urmat fraza "Atunci de ce te plangi pentru o lovitura, daca faci k1 esti obisnuit cu loviturile" ni s-a spus "Gata cu protestul, acum nu mai sunteti smecheri" in semn ca e randul lor sa fie "Smecheri" ce pot face in acest caz? |
|