Forum avocaţi > Civil

Hotarare

28-04-2021
Vizitator
Buna seara. Am avut un proces cu o firma la care am avut o datorie de 3000 ron si penalizări de 20000ron. Înțelegerea telefonică a fost ca daca plătesc soldul de 3000 renunță la proces inclusiv la acele penalizări.
Intrând pe portarul de la judecătoria imi apare asta :Solutia pe scurt: Admite în parte cererea de valoare redusă formulată de reclamanta *, în contradictoriu cu pârâta *. Respinge capătul de cerere având ca obiect obligarea pârâtei * la plata sumei de 2936,80 lei, reprezentând contravaloare facturi neachitate, ca fiind rămas fără obiect. Obligă pârâta la plata către reclamantă a penalităţilor de întârziere în cuantum de 1% pe zi de întârziere, calculate de la data scaden?ei fiecărei facturi în parte şi până la data plă?ii efective a debitului principal. Executorie. Cu drept de a formula cerere de apel, care se depune la Judecătoria Constanţa, în termen de 30 zile de la comunicarea prezentei hotărâri. Pronunţată astăzi, 22.04.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Sa inteleg ca daca firma respectiva renunță la proces eu tot trebuie sa plătesc?multumesc
Răspunde
 28-04-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Firmei reclamante i s-a admis cererea prin care dvs sunteti obligata la plata penalitatilor.

Asteptati sa primiti hotararea si promovati apel in termenul legal.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.