Forum avocaţi > Civil

Hotarari Incorecte legal epuizate cai de atac - ce se poate face?

13-05-2021
Vizitator
Am doua decizii civile, judecatoria sector 4 si TMB, ambele in dispretul legii.
Apelul a fost respins in urma cu 3 luni, am primit acum 2 luni hotararea si as dori sa stiu cum se pot TOTUSI desfiinta acele hotarari pe fata incorecte, ce mai pot face.
As dori sa le fac si plangeri la CSM pentru modul in care judeca dar asta e alta treaba.
Sper sa primesc raspuns, sa nu va fie teama de doamnele jude, avocatii nu se pun rau cu ele si foarte rar riposteaza chiar cand e evidenta eroarea.
De aia am ajuns aici. Noi toti, nu doar eu.
Răspunde
 13-05-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
"Am doua decizii civile, judecatoria sector 4 si TMB, ambele in dispretul legii. Apelul a fost respins in urma cu 3 luni, am primit acum 2 luni hotararea si as dori sa stiu cum se pot TOTUSI desfiinta acele hotarari pe fata incorecte, ce mai pot face."

Postarea dvs. este facuta la modul general si nu aveti cum sa primiti un raspuns care sa va ajute, ptr. ca in realitate nu ne-ati spus nimic; ar trebui analizata speta in concret si identificata o strategie.

Ce pot sa va spun este ca exista si cai extraordinare de atac, recursul (in anumite situatii), contestatia in anulare si revizuirea, si acestea din urma putand fi exercitate in conditii limitativ prevazute de lege.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-05-2021
Vizitator
Este vorba despre o actiune de pretentii a asociatiei de proprietari la care judecatoarea a "omis" sa vada orice proba depusa de mine si a incalcat legea mintind pe fata in acest dosar. La fel a facut si TMB care deja se stie ca nu se oboseste sa judece si ce iese de la judecatorii aia ramane.
Nu stiu ce detalii sa va dau. In aceste spete nu se admite expertiza si nici judecatorul nu doreste sa judece la urmatoarea chestie: niste smecherasi pun de capul lor cheltuieli la lista de intretinere cheltuieli facute cu incalcarea evidenta a statutlui si fara aprobarea adunarii generale. Asociatia lu peste are acte expirate si li s-a respins actualizare actelor la jduecatorie. Deci, va dati seama ca un jduecator serios ar fi vazut toate astea. In schimb judele au respins pana si expertiza ceruta de mine in care am dorit sa se evidentieze care cheltuieli NU AU APROBAREA adunarii generale si sa fie stornate acelea pentru ca sunt puse ilegal la plata. Legea 196 e foarte stricta cu cheltuielile si aprobarile.
Deci cam asta e. Nu vor sa judece corect si refuza orice nu e in sabloanele cu care de zeci de ani sunt obisnuite doamnele jude. Ce nu pricep, nici ca se chinuie si dau decizii aberante.
Deci? Acum intelegeti ce ma doare pe mine?
Răspunde
 15-05-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Hotararile definitive pot fi atacate prin cai extraordinare de atac, daca indeplinesc conditiile legale.

De asemenea, va puteti adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului, in termenul legal.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.