Forum avocaţi > Civil

O intrebare la care sunt nelamurit de toate autoritatile

15-05-2021

Salutare oameni buni, o simpla intrebare am pentru dumneavoastra, eu am adresa acasa la mama mea si noi nu ne intelegem prea bine, in sensul in care m-a dat afara pentru un om strain cu care isi face viata.
Momentan locuiesc singur cu chirie pentru ca nu pot avea acces la acea locuinta unde am crescut si unde am adresa din betin.
Intrebarea mea pentru dumneavoastra este aceasta:
Daca eu am adresa din buletin si sunt in spatiu luat acolo, am dreptul de a intra in locuinta cu, sau fara acordul ei ( adica al proprietarului ) ?
Unii politisti si avocati pe care i-am intrebat mi-au spus ca fiind proprietar are tot dreptul sa sunea politie si sa ma alunge pentru violare de domiciliu, iar alti oameni ai justitiei imi spui ca am tot drepul pana la o hotarare judecatoreasca de evacuare a imobilului.
Dumneavoastra ce credeti?
Va multumesc din suflet.
Răspunde
 16-05-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Nu puteti intra in imobil fara acordul proprietarului, deoarece riscati sa fiti acuzat de savarsirea infractiunii de violare de domiciliu.

In situatia in care dvs nu ati fi parasit imobilul de bunavoie, proprietarul avea posibilitatea sa formuleze o actiune de evacuare, insa in momentul de fata nu mai locuiti in acel imobil, astfel ca nu mai putem vorbi despre o evacuare, ci doar de o violare de domiciliu in situatia in care veti patrunde in imobil fara acordul mamei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.