| Buna ziua, as avea o intrebare legata de o postare de pe Facebook cu potential defaimator, care ma implica. Ca sa nu ma lungesc, am facut acum cateva zile o postare (as putea spune semi-politica) pe un grup a carui tema era o comuna din judetul Timis (mai exact, comuna Bogda).In postarea mea mi-am aratat public, dar respectos, dispretul fata de unele cometarii pasiv-agresive, altele jignitoare de-a dreptul, aduse unor oameni cumsecade dintr-o asociatie proaspat aparuta care are ca obiectiv readucerea la viata a spiritului cultural din comuna.Postarea mea, repet, a fost mai mult decat respectuoasa, eu subliniind in multe randuri ca ce am scris nu e un indemn la ura, ci doar un indemn la mai multa intelegere.Aceste comentarii au fost facute de catre un consilier local al comunei, pe care nu il voi numi, dar care, face astfel de comentarii (unele discriminatoare fata de oamenii care vin din mediul urban), destul de des, daca nu la ordinea zilei. Postarea mea a, din reactiile primite, nu a fost luata de nimeni drept jignitoare sau agresiva.Ba mai mult, multi membrii(cetateni ai comunei), daca nu toti, au fost complet de acord cu spusele mele, inafara de acest domn consilier, care, vorbind in numele unui alt grup de FB dedicat comunei, a continuat in a-i numi pe cei din sectiunea de comentarii (cel putin), FRUSTRATI. Astazi(06.05.2021) observ ca dl. consilier face o postare publica pe pagina lui personala de FB, in care, intr-un mod insinuator, ma ataca personal, si imi aduce acuzatii ce nu sunt doar grave din punct de vedere legal, ci si foarte rusinante: "....nu de cei ce vin odata pe luna la recreere si la consumat de substante interzise, la care in fata proprietatii (care e defapt spatiu public, neinscris in CF) boschetii sunt cat casa."Fiind cam singurul care am intrat in aceasta discutie publica cu el, si stiind ca partea cu "boschetii" din fata casei este adevarata, pot spune cu 100% siguranta ca aceasta postare ma priveste.Mai mult decat atat, multi dintre oamenii care au citit aceasta postare mi-au spus ca si ei cred ca a facut-o ca sa se razbune.Nu are rost sa explic faptul ca aceasta atitudine este rusinoasa pentru un consilier local, cat si pentru un om matur cu familie, care ataca un student de 25 de ani in mediul online. Intrebarea mea pt dvs. este: pot actiona legal sub orice forma, atata timp cat postarea nu ma numeste DIRECT?As putea aduce o gramada de martori care sa ateste faptul ca aceasta postare ma priveste, din context reiesind clar si logic acest lucru.Aceasta situatie nu este singura situatie in care acest consilier este implicat, mai multi oameni, inclusiv din administratia locala, sustinand ca dansul ataca in stanga si in dreapta pe mediul virtual, din nou, insiunand lucruri discriminatoare despre populatia venita de la oras, si insinuan de asemenea ca aceasta populatie isi bate joc de comuna. Va multumesc anticipat pentru orice fel de implicare!As dori doar sa stiu cam care imi sunt optiunile | |
|
|