Buna ziua! Referitor la prima problemă cu care am ajuns aici, la dvs, tin sa va adresez o intrebare : doresc sa incep succesiunea după bunica, am fost în 3 randuri la Primăria orașului X ( e cam departe de Bucuresti) si de cate ori am cerut diverse copii documente din arhiva (ptr a ieși din acel Titlu de Proprietate) m-am lovit de Secretara Primăriei (care e si jurist). Cu ocazia pandemiei se prezintă imediat in anticameră( unde este si ofițerul de servici) si nu te lasa sa iei legatura cu niciun compartiment din cadrul instituției, se ocupa domnia sa de tot si toate. În vreo 2 randuri i-am cerut să fac cerere ptr eliberare duplicat ptr 2 certif de deces, respectiv duplicat certificat de casatorie al bunicilor, si mi-a spus că doar la notariat pot face acest lucru, ca notara trimite cererea către Primăria lor. Sunt moștenitoare legală a mamei si bunicii, cazul familiei este bine cunoscut la primarie si peste tot, credeau că nu o sa apar niciodată ptr revendicare, bla bla bla( scuze, nu va pot spune multe din diverse "motive"). Am dreptul legal( am acte doveditoare ca sunt urmașa legala a celor 2) sa fac cerere ptr actele respective, in cadrul Serviciului de Stare Civilă al Primăriei sau nu?! sunt un om răbdător, de cate ori ma prezint la ei zâmbesc, însă... sunt curioasă până unde se poate ajunge, de cate ori fac drum la Primărie( asa am ajuns, din pricină ca unele acte mi le-au redactat pe calculator si nu copie cum am solicitat- la cele de pe RA mi le-au dat doar copie pe față, iar verso este alb, adică "jumătăți de acte intregi" :)))) Va multumesc, |
|