Notara care mi-a facut toate succesiunile ( ale părinților și mătușilor) este de aici din București, însă m-a programat abia peste 3 saptamani. Ma grăbesc deoarece pe 11 iulie se vor împlini 3 luni de la prima cerere a mea către Primăria oraș X, si in caz ca nu voi reuși până atunci in demersuri, vreau sa obtin audienta la prefectura județului X ptr a putea sesiza ca dna din primăria respectivă nu vrea sub niciun chip să-mi elibereze niciun act macar( de la rol-ul agricol, duplicat certif deces bunica, bunic, s.a.) ; datorită cererilor repetate(3 la numar ptr ca ceea ce mi-a dat, erau incomplete si inexacte) ulterior, mi-a eliberat o coală simplă albă A4 redactată pe calculator cu insiruire de terenuri cu totul alte dimensiuni ( plus mai putine)decat ce detin eu in copie de acum 5 ani- degeaba avea sigla primariei si semnatura primarului, nu era nici macar copie xerox a Titlului de proprietate, iar copia de pe un RA era doar față, nu si verso care era alb, trasă doar jumatate din ea la xerox, plus multe si multe alte nereguli constatate... Mâine am programare la alt notar in care îi voi explica situația cu speranța că o să mă accepte cu această doleanța și sa poată să-mi facă o notă către Primăria respectivă ptr ca in baza ei sa pot intra in posesia duplicatelor actelor ce le doresc. Multumesc frumos si toată stima si considerația din partea mea ptr timpul si sfatul acordate cu profesionalism! |
|