Forum avocaţi > Civil

Încotro?!!

24-06-2021
Vizitator
Nu stiu ce sa mai fac, Primăria oraș x județ X( de fapt o anume doamnă cu funcție de 'j') nu vrea sub nicio formă sa-mi elibereze copii/duplicate acte necesare ptr dezbaterea dublei succesiuni( mama si bunica)! Daca la prima cerere mi-a dat nr de înregistrare si mi-a răspuns doar la vreo 2 puncte din toata lista ceruta( si acelea cu date inexacte si incomplete, una scrisă pe calculator chiar pe o coală A 4 !!!!deci nici macar copie xerox) la a 2 a cerere mi-a dat nr fictiv, nu exista nr pur si simplu, am cautat pe portalul primariei, asa am aflat. La a 3 a cerere, de data aceasta trimisa prin poșta electronică (email) niciun răspuns nu mi-a dat, nimic, niciun semn ca ar fi primit-o! Am mai facut o cerere si am trimis-o primarului, ptr a ma primi în audiență si să-mi elibereze ceea ce am nevoie. Nici de la acesta nu am primit absolut niciun răspuns cat de mic.Deci 4 cereri in total( 2 scrise si duse personal si 2 prin email in intervalul de 1 luna si 15 zile).Ma gandesc sa ii fac si eu zile fără soare, las dezbaterea moștenirii deoparte si o sa-mi directionez toate resursele(umane) pe care le am ptr rezolvarea problemei. Acum x ani a avut dosar de urmărire penală(plangere), plus altele ilegale(acestea au fost făcute publice, încă mai sunt la vedere ptr oricine).
Ce ma sfătuiți, va rog?! S-ar părea că duc o luptă inegală ptr dreptul meu, o luptă ptr bunurile mostenite, nu bunul altora :( Legile pe care le încalcă ( sunt destule, nu pot da detalii mai multe) imi dau senzatia ca o apără de fapt in ceea ce-mi face in loc sa fie in sprijinul meu. Maine mai incerc o altă variantă, daca nu reusesc.... o sa fac astfel încât să se deschidă cerurile :)
Răspunde
 25-06-2021
Vizitator
Aveti mare grija ce faceti, sa nu cumva sa "deschideti cerurile" direct catre puscarie! :))) ;)
Răspunde
 25-06-2021
Vizitator
Stimate domn, în sensul legal, dar foarte legal! știți, chiar n-am nicio grijă :))))) ptr asa încurajare, cum pot eu sa nu-i multumesc unui domn ca dvs ?! :)
Răspunde
 25-06-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In situatia in care institutia in cauza refuza sa va elibereze inscrisurile solicitate, fie va adresati instantei civile, fie va indreptati impotriva angajatei rauvoitoare, formuland o plangere penala pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-06-2021
Vizitator
Da, e răuvoitoare ptr că ceea ce a facut cândva, va ieși acum la iveală, eu stiu multe(am si dovezile), ea nu stie că știu(sau că am)...încearcă să mă intimideze, cand de fapt ii este frică...ii pregătesc altceva mai bun, deși mi-e milă dinainte de ea, as fi vrut sa rezolv si gata, se pare că ptr mine e moștenire cu surprize- eu voi intra in drepturi, ea va primi surprizele- pe lumea asta fiecare răspunde ptr ce face, asta e legea universului cand e intărâtat si deranjat de la locul lui :)

Multumesc mult, dna avocat,

Toată stima!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.