Nu stiu ce sa mai fac, Primăria oraș x județ X( de fapt o anume doamnă cu funcție de 'j') nu vrea sub nicio formă sa-mi elibereze copii/duplicate acte necesare ptr dezbaterea dublei succesiuni( mama si bunica)! Daca la prima cerere mi-a dat nr de înregistrare si mi-a răspuns doar la vreo 2 puncte din toata lista ceruta( si acelea cu date inexacte si incomplete, una scrisă pe calculator chiar pe o coală A 4 !!!!deci nici macar copie xerox) la a 2 a cerere mi-a dat nr fictiv, nu exista nr pur si simplu, am cautat pe portalul primariei, asa am aflat. La a 3 a cerere, de data aceasta trimisa prin poșta electronică (email) niciun răspuns nu mi-a dat, nimic, niciun semn ca ar fi primit-o! Am mai facut o cerere si am trimis-o primarului, ptr a ma primi în audiență si să-mi elibereze ceea ce am nevoie. Nici de la acesta nu am primit absolut niciun răspuns cat de mic.Deci 4 cereri in total( 2 scrise si duse personal si 2 prin email in intervalul de 1 luna si 15 zile).Ma gandesc sa ii fac si eu zile fără soare, las dezbaterea moștenirii deoparte si o sa-mi directionez toate resursele(umane) pe care le am ptr rezolvarea problemei. Acum x ani a avut dosar de urmărire penală(plangere), plus altele ilegale(acestea au fost făcute publice, încă mai sunt la vedere ptr oricine). Ce ma sfătuiți, va rog?! S-ar părea că duc o luptă inegală ptr dreptul meu, o luptă ptr bunurile mostenite, nu bunul altora :( Legile pe care le încalcă ( sunt destule, nu pot da detalii mai multe) imi dau senzatia ca o apără de fapt in ceea ce-mi face in loc sa fie in sprijinul meu. Maine mai incerc o altă variantă, daca nu reusesc.... o sa fac astfel încât să se deschidă cerurile :) |
|