Forum avocaţi > Civil

Chirias in ANL cu copilul

22-04-2014

Buna ziua,

va rog sa ma sfatuiti in legatura cu o problema. Sunt chirias intr-o locuinta ANL impreuna cu copilul, deci eu si copilul meu suntem pe contractul de inchiriere. Din cauza unei situatii dramatice parintii mei au ramas fara casa. Intrebarea mea este daca pot sa-i iau la mine, pentru o perioada? Doresc sa ii trec la plata cheltuielilor comune, ii anunt la asociatia de locatari, nu sunt persoane straine, nu iau in chirie pe nimeni dar mi-e teama sa nu am probleme cu cei de la Locato - Consiliu. Repet, nu e vorba sa locuiesc cu ei decat cateva luni - 3-4luni maxim, pana ei se vor stabili la tara. Credeti ca pot avea probleme? Nu vreau sub nici forma sa raman fara casa in care locuiesc. Credeti ca pot sa-mi ajut parintii fara alte complicatii? Sunt chirias bun platnic, nu am restante, etc. doresc sa-i anunt la asociatie pentru aceste cateva luni. Ma poate afecta in vreun fel faptul ca-i iau sa locuiasca cu mine o perioada? Va rog din suflet un sfat avizat. Multumesc
Răspunde
 23-04-2014

Buna ziua,

revin cu rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns la urmatoarea mea problema:

Sunt chirias intr-o locuinta ANL impreuna cu copilul, deci eu si copilul meu suntem pe contractul de inchiriere. Din cauza unei situatii dramatice parintii mei au ramas fara casa. Intrebarea mea este daca pot sa-i iau la mine, pentru o perioada? Doresc sa ii trec la plata cheltuielilor comune, ii anunt la asociatia de locatari, nu sunt persoane straine, nu iau in chirie pe nimeni dar mi-e teama sa nu am probleme cu cei de la Locato - Consiliu. Repet, nu e vorba sa locuiesc cu ei decat cateva luni - 3-4luni maxim, pana ei se vor stabili la tara. Credeti ca pot avea probleme? Nu vreau sub nici forma sa raman fara casa in care locuiesc. Credeti ca pot sa-mi ajut parintii fara alte complicatii? Sunt chirias bun platnic, nu am restante, etc. doresc sa-i anunt la asociatie pentru aceste cateva luni. Ma poate afecta in vreun fel faptul ca-i iau sa locuiasca cu mine o perioada? Va rog din suflet un sfat avizat. Multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.