Forum avocaţi > Civil

Accident Rutier Germania

12-08-2021

Bună ziua , acum 5 zile mergem pe autostrada în Germania și am adormit la volan și am întrat în parapet ( nu am avut alte mașini cu care sa ma lovesc ) în mașină mai erau 4 persoane , am ajuns pe banda de urgenta și am chemat politia și 2 ambulate , 1 băiat sa dus la spital pentru îngrijiri ( piciorul sărit din șold și 3 coaste fisurate) , a ieșit din spital după 3 zile .
A venit politia am dat declarații , mi-au reținut permisul , și mi-au făcut 2 procese verbale , 1 pentru reținere permis și 1 pentru parapet .
Întrebarea mea este ce mi se întâmplă, ce trebuie făcut, ce o sa pățesc ?
Răspunde
 13-08-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din moment ce fapta s-a petrecut pe teritoriul Germaniei, veti fi cercetat conform legislatiei germane, motiv pentru care va trebui sa contactati un avocat local, pentru a beneficia de o aparare eficienta.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-08-2021
Vizitator
Buna ziua,va rog sa ma ajutati prin a ma sfatui ce sa fac la prostiia pe care am facuto,de 2luni a permis cat B si nu am fost niciodata judecat penal in nici un fel...dar in germania am facut prostiia si m-am urcat baut la volan dupa o zi de munca..ajungand la dormitor fara vre-o problema dar la cineva din circulatie i sa parut ceva suspect caci am mers mai prudent pe-o mica portiune de autostrada pe prima banda(80km) si-o soferita germancă m-a pârât la politie...a venit politiia germana mi-a pus fiola iesind 1.19,platind 400 euro pe loc si am fost si la recoltare de sange..am acceptat si drept vinovat,acolo un politai fiind foarte amabil mi-a zis caci in germania sa nu mai conduc si sa astept pedeapsa dar sa stau fara grija caci in romaniia imi va fi trimis permisul intr-o saptamana prin posta si-l voi ridica si conduce fara probleme pt ca greseala am facuto in germania,acum intrebarea:Ce pedeapsa voi primi in germaniia si daca chiar asa sa fie, eu in cam o luna ajung in romaniia si sa pot ridica permisul sa conduc fara probleme fara sa fiu pedepsit si-n romaniia?de pe fourum nu am inteles mai nimic fiecare primind o altfel de pedeapsa,va multumesc si va rog sa ma ajutati cumva,sunt disperat pt prostiia ce-am facuto
Răspunde
 17-08-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Constantin a scris pe 15-08-2021:
Buna ziua,va rog sa ma ajutati prin a ma sfatui ce sa fac la prostiia pe care am facuto,de 2luni a permis cat B si nu am fost niciodata judecat penal in nici un fel...dar in germania am facut prostiia si m-am urcat baut la volan dupa o zi de munca..ajungand la dormitor fara vre-o problema dar la cineva din circulatie i sa parut ceva suspect caci am mers mai prudent pe-o mica portiune de autostrada pe prima banda(80km) si-o soferita germancă m-a pârât la politie...a venit politiia germana mi-a pus fiola iesind 1.19,platind 400 euro pe loc si am fost si la recoltare de sange..am acceptat si drept vinovat,acolo un politai fiind foarte amabil mi-a zis caci in germania sa nu mai conduc si sa astept pedeapsa dar sa stau fara grija caci in romaniia imi va fi trimis permisul intr-o saptamana prin posta si-l voi ridica si conduce fara probleme pt ca greseala am facuto in germania,acum intrebarea:Ce pedeapsa voi primi in germaniia si daca chiar asa sa fie, eu in cam o luna ajung in romaniia si sa pot ridica permisul sa conduc fara probleme fara sa fiu pedepsit si-n romaniia?de pe fourum nu am inteles mai nimic fiecare primind o altfel de pedeapsa,va multumesc si va rog sa ma ajutati cumva,sunt disperat pt prostiia ce-am facuto

Veti putea conduce in restul tarilor, cu exceptia Germaniei, dupa ce va veti ridica permisul de la autoritatile emitente din Romania.

Referitor la pedeapsa pe care o veti primi, din moment ce fapta s-a petrecut pe teritoriul Germaniei, veti fi cercetat conform legislatiei germane, motiv pentru care va trebui sa contactati un avocat local, pentru a beneficia de o aparare eficienta.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.