Constantin a scris pe 15-08-2021: Buna ziua,va rog sa ma ajutati prin a ma sfatui ce sa fac la prostiia pe care am facuto,de 2luni a permis cat B si nu am fost niciodata judecat penal in nici un fel...dar in germania am facut prostiia si m-am urcat baut la volan dupa o zi de munca..ajungand la dormitor fara vre-o problema dar la cineva din circulatie i sa parut ceva suspect caci am mers mai prudent pe-o mica portiune de autostrada pe prima banda(80km) si-o soferita germancă m-a pârât la politie...a venit politiia germana mi-a pus fiola iesind 1.19,platind 400 euro pe loc si am fost si la recoltare de sange..am acceptat si drept vinovat,acolo un politai fiind foarte amabil mi-a zis caci in germania sa nu mai conduc si sa astept pedeapsa dar sa stau fara grija caci in romaniia imi va fi trimis permisul intr-o saptamana prin posta si-l voi ridica si conduce fara probleme pt ca greseala am facuto in germania,acum intrebarea:Ce pedeapsa voi primi in germaniia si daca chiar asa sa fie, eu in cam o luna ajung in romaniia si sa pot ridica permisul sa conduc fara probleme fara sa fiu pedepsit si-n romaniia?de pe fourum nu am inteles mai nimic fiecare primind o altfel de pedeapsa,va multumesc si va rog sa ma ajutati cumva,sunt disperat pt prostiia ce-am facuto Veti putea conduce in restul tarilor, cu exceptia Germaniei, dupa ce va veti ridica permisul de la autoritatile emitente din Romania. Referitor la pedeapsa pe care o veti primi, din moment ce fapta s-a petrecut pe teritoriul Germaniei, veti fi cercetat conform legislatiei germane, motiv pentru care va trebui sa contactati un avocat local, pentru a beneficia de o aparare eficienta. |
Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com |
|
|