Forum avocaţi > Civil

Caut advocat pentru un caz

23-08-2021
Vizitator
Caut ajutor , am un caz dubios de coruptie si dicaturå , pårintii mei au cumpårat o proprietate cu un contract de minå de la un individ , Terenul a fost o grådinå agricolå ,pårintii au deschis proces de intabulare si inscriere ,au dezmembrat prin Raport de expertizå tehnicå juridic , ca hotåriire irevocabile din 2011 , si oficial au avut cistig de cauzå , CAP Zorii INSTITUTIA cOMUNISTÅ represntatå de Primårie a pierdut cazul , pårintii sunt oficialii Proprietari , Primåria prin abuzuri dicatorice sa pus proprietar cu forta in Cartea Funciarå din 2011 pina azi nu vor sål cedeze , am fost atacati de fostul proprietar , si fratele acestuia , au råsturnat hotårirea irevocabilå pe adeverinte de la Primårie cå pårintii lor a lucrat la CAP Zorii institutie comunistå , si pårintii lor au cosbtruit casa de o camerå fårå valoare deråpånatå care noi am vrut so demolåm , Primåria a eliberat acte fasle si illegale , in care inclusiv Certifcat fiscal , si acestia infractori au fåcut succesiune in 2019 si 2020 ca Proprietari fårå nici o hotårire judecåtopreascå ,fårå nici un drept , pe actele illegale eliberate de Primårie pe coruptii , si am pierdut cazul la Alba Iulia dupå¨care Pårintii meu au cistigat de ori in instantå ,si terenul care nu a fost implicat in procese pe dovada cå este si azi la numele CAP Zorii institutia Comunistå , din 13.8.2021 sau inregistrat ca Proprietari in cartea funciarå pe abuzuri dicatorice si miau luat proprietatea mostenitå prin testament cu Certifcat de legatar , si acum nu stiu unde så må pling din Iulie si August 2021 de acesti dicatori coruppti care miau luat proprietatea cu forta . Nu stiu ce så fac si cau ajutor
Răspunde
 23-08-2021
Vizitator
Caut un avocat pentru u ca mic la Strassburg , eu locuiesc in Norvegia , am drept definitiv ,cu toate facilitåtile unui Norvegian , am o firmå micå , cu venituri mici. Sotia mea a lucrat in alte firme pina in 2014 , a fost bolnavå la care a fost diagnosticatå cu henrnie de disc din 14.12.2014 , si la care Fortele de muncå au amenintato din mai 2015 cå nui mai då nici un ajutår de insånåtosire , doctor , Medicamente , fisioterapie , operatie la care au obligato såi caute de lucru. Eu am angajato in firma mea cå så o ocrotesc mai mult , am cerut la Stat så o angajez ca Familie fårå salar si fårå costuri de angajat , in care mau refuzat si mau obligat , mau amenintat cå må amendeazå conform legii ca lucråtor la negru , si mau fortat så o angajez ca muncitor normal si mau obligat såi plåtesc toate taxele si asigurårile unui muncitor normal si pe care leam plåtit cu salariul corect si normal .Sotia mea a fost angajatå cu contract definitiv , care a lucrat din perioada 1.7.2015 pina in 31.1.2016. lA CARE A FÅCUT O cRIZÅ LA SPATE IN Septembrie 2015 , si la care Statul ia interzis orice drept de insånåtosire de plata al concediului medical , eu lam plåtit conform legii normal .Din 6.1.2016 , a mai fåcut o crizå la Spåate in care nu a mai putut continua , a fost la medic , si a fost diagnosticatå a doua oarå cu hernie de disc cronicå in alte 2 locuri al coloanei , deci are 3 locuri de hernie disc kronicå pe viatå in care nu mai poate lucra pe viatå . Nu se mai poate opera , nu se mai poate recupera si trebuie så tråiascå¨asa pe viatå .Au APROBAT CEREREA DE Pesnie de booalå , sub nivelul unui ajutor de somaj , si au respins cererea de accident la locul de muncå , in care sotia a fåcut alte 2 herni de disc cronic ireparabil din Septembrie 2015 i ianuar 2016 la care abuzeazå drepturile sotiei .

Asta nu a fost de ajuns , pe costurile de angajat , asigurårile angajatului pe care eu leam plåtit la timp si corect , Statul mia trimmis platå din 2008 pina 2018 ca eu så plåtesc costuri de asiguråri dupå angajat dupå sotia mea pe timpurile cund a lucrat in alte firme si nu la mine si lea pus ca Restate de impozit pe venit , ca cistig . Miau pus sume illegale pe inselåciune de 11 000 EUR , la care au adåugat dobinzi , si miau pus de 2 ori plåtile så plåtesc cu forta si mia luat din cont cu forta illegal de 2 ori bani care eu leam plåtit legal dupå Contabil la timp din 1.7.2015 pina in 1.2.2016 conform legii . Miau luat 240 000 kr , 24 000 EUR , in care eu am fåcut plingere la prima instantå Forlingsråde , dupå care ma respins fårå nici un drept de apårare , fårå nici o intilnire in instantå , si care ma obligat la a doua instantå .Mi sa interiz o intilnire in instatå , si ma respins fårå såmi dea drept såmi apår cazul in instantå , pe abuz mau respins . Mau obligat la a 3 instantå ,la Gulating , curtea de apel , la care aceasi situatie . Mai trimis o facturå din instanta 2 , så o plåtesc ca instanta 3 Gulating såmi trateze cazul. Am plåtito , ceva peste 7000 kr , la care aceastå instantå la fel ma respins fårå nici såmi acode un termen de intilnire in instantå si miau interzis orice drept , si mau respins . Mau obligat så apelez la Curtea de apel . Curtea supremå de apel a Norvegiei , mia scris cå instanta 3 , imi cere platå de cei 7000 kr incå o datå pentru tratarea Cazului . Eu am trimis actele cu dovada din cont plåtitå , factura doveditå ca plåtitå si am cerut explicatii unde se aflå banii plåtiti si dacå trebuie så mai plåtesc o datå ca plåti duble så mi se dea o nouå facturå . Mia interiz orice drept , ma respins pe dovada cå nu sa plåtit factura de ceva peste 7000 kr pe care eu am plåtito . Miau abuzat dicatoric drepturile si au legalizat o inselåciune a statului cu intentie , vointa si stiintå . Acte doveditoare in toate am , punkt cu punkt la care miau ignorat orce cerere si intilnire in instantå care ei miau interzis toate drepturile posibile såmi apå cauza . Au abuzat toate dovezile , si miau abuzat orice drept uman . Caut ajutor .Toate dovezile le am la dispozitie .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.