| Gheorghe Paris Vizitator |
| Caut ajutor , am un caz dubios de coruptie si dicaturå , pårintii mei au cumpårat o proprietate cu un contract de minå de la un individ , Terenul a fost o grådinå agricolå ,pårintii au deschis proces de intabulare si inscriere ,au dezmembrat prin Raport de expertizå tehnicå juridic , ca hotåriire irevocabile din 2011 , si oficial au avut cistig de cauzå , CAP Zorii INSTITUTIA cOMUNISTÅ represntatå de Primårie a pierdut cazul , pårintii sunt oficialii Proprietari , Primåria prin abuzuri dicatorice sa pus proprietar cu forta in Cartea Funciarå din 2011 pina azi nu vor sål cedeze , am fost atacati de fostul proprietar , si fratele acestuia , au råsturnat hotårirea irevocabilå pe adeverinte de la Primårie cå pårintii lor a lucrat la CAP Zorii institutie comunistå , si pårintii lor au cosbtruit casa de o camerå fårå valoare deråpånatå care noi am vrut so demolåm , Primåria a eliberat acte fasle si illegale , in care inclusiv Certifcat fiscal , si acestia infractori au fåcut succesiune in 2019 si 2020 ca Proprietari fårå nici o hotårire judecåtopreascå ,fårå nici un drept , pe actele illegale eliberate de Primårie pe coruptii , si am pierdut cazul la Alba Iulia dupå¨care Pårintii meu au cistigat de ori in instantå ,si terenul care nu a fost implicat in procese pe dovada cå este si azi la numele CAP Zorii institutia Comunistå , din 13.8.2021 sau inregistrat ca Proprietari in cartea funciarå pe abuzuri dicatorice si miau luat proprietatea mostenitå prin testament cu Certifcat de legatar , si acum nu stiu unde så må pling din Iulie si August 2021 de acesti dicatori coruppti care miau luat proprietatea cu forta . Nu stiu ce så fac si cau ajutor | |
|
|
 | Gheorghe Paris Vizitator |
| Caut un avocat pentru u ca mic la Strassburg , eu locuiesc in Norvegia , am drept definitiv ,cu toate facilitåtile unui Norvegian , am o firmå micå , cu venituri mici. Sotia mea a lucrat in alte firme pina in 2014 , a fost bolnavå la care a fost diagnosticatå cu henrnie de disc din 14.12.2014 , si la care Fortele de muncå au amenintato din mai 2015 cå nui mai då nici un ajutår de insånåtosire , doctor , Medicamente , fisioterapie , operatie la care au obligato såi caute de lucru. Eu am angajato in firma mea cå så o ocrotesc mai mult , am cerut la Stat så o angajez ca Familie fårå salar si fårå costuri de angajat , in care mau refuzat si mau obligat , mau amenintat cå må amendeazå conform legii ca lucråtor la negru , si mau fortat så o angajez ca muncitor normal si mau obligat såi plåtesc toate taxele si asigurårile unui muncitor normal si pe care leam plåtit cu salariul corect si normal .Sotia mea a fost angajatå cu contract definitiv , care a lucrat din perioada 1.7.2015 pina in 31.1.2016. lA CARE A FÅCUT O cRIZÅ LA SPATE IN Septembrie 2015 , si la care Statul ia interzis orice drept de insånåtosire de plata al concediului medical , eu lam plåtit conform legii normal .Din 6.1.2016 , a mai fåcut o crizå la Spåate in care nu a mai putut continua , a fost la medic , si a fost diagnosticatå a doua oarå cu hernie de disc cronicå in alte 2 locuri al coloanei , deci are 3 locuri de hernie disc kronicå pe viatå in care nu mai poate lucra pe viatå . Nu se mai poate opera , nu se mai poate recupera si trebuie så tråiascå¨asa pe viatå .Au APROBAT CEREREA DE Pesnie de booalå , sub nivelul unui ajutor de somaj , si au respins cererea de accident la locul de muncå , in care sotia a fåcut alte 2 herni de disc cronic ireparabil din Septembrie 2015 i ianuar 2016 la care abuzeazå drepturile sotiei . Asta nu a fost de ajuns , pe costurile de angajat , asigurårile angajatului pe care eu leam plåtit la timp si corect , Statul mia trimmis platå din 2008 pina 2018 ca eu så plåtesc costuri de asiguråri dupå angajat dupå sotia mea pe timpurile cund a lucrat in alte firme si nu la mine si lea pus ca Restate de impozit pe venit , ca cistig . Miau pus sume illegale pe inselåciune de 11 000 EUR , la care au adåugat dobinzi , si miau pus de 2 ori plåtile så plåtesc cu forta si mia luat din cont cu forta illegal de 2 ori bani care eu leam plåtit legal dupå Contabil la timp din 1.7.2015 pina in 1.2.2016 conform legii . Miau luat 240 000 kr , 24 000 EUR , in care eu am fåcut plingere la prima instantå Forlingsråde , dupå care ma respins fårå nici un drept de apårare , fårå nici o intilnire in instantå , si care ma obligat la a doua instantå .Mi sa interiz o intilnire in instatå , si ma respins fårå såmi dea drept såmi apår cazul in instantå , pe abuz mau respins . Mau obligat la a 3 instantå ,la Gulating , curtea de apel , la care aceasi situatie . Mai trimis o facturå din instanta 2 , så o plåtesc ca instanta 3 Gulating såmi trateze cazul. Am plåtito , ceva peste 7000 kr , la care aceastå instantå la fel ma respins fårå nici såmi acode un termen de intilnire in instantå si miau interzis orice drept , si mau respins . Mau obligat så apelez la Curtea de apel . Curtea supremå de apel a Norvegiei , mia scris cå instanta 3 , imi cere platå de cei 7000 kr incå o datå pentru tratarea Cazului . Eu am trimis actele cu dovada din cont plåtitå , factura doveditå ca plåtitå si am cerut explicatii unde se aflå banii plåtiti si dacå trebuie så mai plåtesc o datå ca plåti duble så mi se dea o nouå facturå . Mia interiz orice drept , ma respins pe dovada cå nu sa plåtit factura de ceva peste 7000 kr pe care eu am plåtito . Miau abuzat dicatoric drepturile si au legalizat o inselåciune a statului cu intentie , vointa si stiintå . Acte doveditoare in toate am , punkt cu punkt la care miau ignorat orce cerere si intilnire in instantå care ei miau interzis toate drepturile posibile såmi apå cauza . Au abuzat toate dovezile , si miau abuzat orice drept uman . Caut ajutor .Toate dovezile le am la dispozitie . | |
|
|