Forum avocaţi > Civil

Titlu de Proprietate eliberat 1995, neînregistrat pana azi, la ANCPI

31-08-2021
Vizitator
Buna Seara!

Scuze, va deranjez iarăși, episodul acesta se intitulează : Enigma( sau enigmele)

Ce inseamna cand un asa zis Titlu de Proprietate eliberat în 1995 nu a fost înregistrat nicăieri-nici la Prefectura oras X si nici la ANCPI acelasi oraș X , contrar legii 18/1991 in care se specifica destul de clar obligativitatea înregistrării lui in maxim in 30 de zile ptr a fi valabil?! Ce inseamna cand primesti de la un funcționar al Primăriei oraș X copie Titlu de proprietate, diferită de alta copie de pe Titlu de Proprietate eliberata fiecare la interval de 3-4 ani ( asa ceva, mereu altceva am primit de cate ori ma prezentam la Primărie respectiva, probabil neprofesionisti, sic!) diferențele dintre cele 2 sunt clare, vizibile, o copie de pe Titlu are tricolorul pe stanga( acolo unde se află cotorul) iar celălalt Titlu( tot copie eliberată de aceiași din primarie) are tricolorul pe partea dreaptă( probabil cotorul o fi pe dreapta?? :)))) exista asa ceva? :)))) o exista cotor si ptr partea de sus a unui Titlu de Proprietate, sau chiar si jos?! :))) menționez că pseudo-Titlul e unul singur de fapt, un singur act ar trebui să fie : moștenitorii sunt aceiasi, defunctul același, are aceleași terenuri si dimensiuni, măsurători, dar totusi cele 2 copii au diferențe ca de la cer la pământ și la lună? Ce inseamna cand vorbesti personal cu Primarul la tlf ca iti va trimite duplicat certif deces( asa s-a angajat cand am discutat personal cu el) precum si celelalte acte necesare, prin corespondență cu semnătura de primire, si primesti după îndelungi insistențe (adică abia azi dupa 40 de zile(o fi pomană! ) dar mi.a datat raspunsul lor cu data retro respectiv pe 20 august? ( !!!! )iar azi am fost în data de 30 august ) un email cu alte aberații decât toate cele cerute, având nevoie ptr deschiderea dublei succesiuni. Expl de aberatie : eu am cerut eliberare duplicat certificat de deces, ei m.au corectat si mi.au scris in email ca mai nou se numeste " extras ptr uzul organelor de stat" :)))) si ma trimit iar la notar sa le solicite notarul in scris eliberarea duplicatului certif de deces si eu ca mostenitoare nu le pot obtine sub nicio forma de la departamentul din incinta primariei, cu tot stratul de acte doveditoare ca sunt urmasa mamei si bunicii. Am consultat notara, actul ce il am de la ea imi conferă dreptul de a cere orice fel de act necesar deschiderii succesiunii, nu ține de ea, ci tot de cei din primărie ... Ce inseamna cand RA din 1959/63 are stersaturi si modificari si semnaturi diferite ale unor raposați si pe el ti se pune ștampila de către jurista primariei care mai e si secretar general al Primăriei de zeci de ani- ca respectiva copie e conforma cu originalul???!!!
:)))) si ca toate modificarile( cerneală diferită, scris diferit) de pe RA din "59/63 duc in final la acel Titlu de proprietate nenorocit care are mai multe fețe :)))) si probabil si mai multe cotoare!!! :))))
Le-am trimis câteva emailuri cerând numeroase explicații plus acte, se încăpățînează sa ma duca cu covorașul zburător, doar doar voi ceda...
Sa nu ma trimiteți la avocat ca nu mă duc, chestiunea e prea serioasă, iar eu chiar m-am încăpățânat să-mi intru in drepturi dar pe alte căi, respectiv Prefectura județului X si inca "ceva".
O parere, o idee ceva, aveti ptr mine? Tare mult m-ar ajuta.

Mulțumiri,
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.