A.popa a scris pe 21-09-2021: Buna seara, Tatăl meu a murit Acum 3 ani, iar mama acum 2 luni. Eu i-am îngrijit toată viața lor, și m-am Ocupat de toate cheltuielile. Mai am 2 frați, plecati in străinătate de ani buni. Nu au venit in țara decât o data la 2 ani. Uneori chiar și după 3 ani. Ideea este, ca după moartea tatălui i-ma chemat sa facem succesiunea, casa era pe dansul. Și au refuzat . Mama cât a mai rămas in viața a întocmit un testament, partea ei sa îmi revină mie. Fiind vorba despre o casa cu valoare mare, sa am parte mai mare. După moartea Mamei, frății mei s-au întors in țara brusc, i-am Rugat sa facem succesiunea, și le-am explicat ca am testament. M-au forțat, constrâns, amenințat, ca dacă nu renunț la testament nu vor face succesiunea și ma dau afara din casa ( unde locuiesc in prezent, unde stăteam si cu părinții ), după multe amenințări și insistente, am cedat, eu fiind o femeie singura cu un minor, nu mi-am dorit sa ajung in strada . Am făcut cerere de anulate de testament. Și in continuare nu vor sa finalizam succesiunea sau sa vindem. Vor parte mAi mare, sau sa ma retrag eu din succesiune . Acum întrebarea mea este, mai pot anula acea anulate de testament ? A fost făcută la notat, unde am deschis succesiunea, va rog ajutați-ma cu un sfat. Va mulțumesc! In primul rand revocati declaratia de renuntare la testament, acceptati mostenirea de pe urma parintilor dvs si dezbateti succesiunea in instanta. Referitor la amenintarile la care sunteti supusa, formulati o plangere penala impotriva fratilor dvs si in functie de situatia de fapt, puteti solicita si emiterea unui ordin de protectie. |