Forum avocaţi > Civil

Viciu de consimțământ după 16 ani de la semnare partaj

28-09-2021
Vizitator
Bună ziua,
In 2006 am făcut partajul unui apartament, fără a stabili o sulta. Am discutat doar ca fostul soț primește o suprafață mai mare pentru ca una dintre fiicele noastre va rămâne în întreținerea lui. Acum el dorește sa vândă apartamentul și nu vrea sa dea fiicei noastre nici o suma de bani, oricât de mica, stabilita după bunul lui plac. Având în vedere ca am discutat ,deci nu exista nimic în scris, despre aceasta, aceasta în urma cu 16 ani, când s-a pronunțat divorțul, pot intenta acțiune după atâta timp pentru viciu de consimțământ?
Va mulțumesc in avans pt raspuns.
Cu stima,
Nicoleta
Răspunde
 28-09-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Da, puteti actiona, pentru ca un partaj este un contract.
Iar legea spune ca partajul prin bună învoială poate fi desființat pentru aceleași cauze ca și contractele.
Vedeti insa ce motive valide gasiti. Consultati un avocat neaparat.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.