Dvs., ca parte, puteti face cerere de acces la dosarul electronic si vedeti toate (sau aproape toate) piesele dosarului. Si ce s-a retinut in incheierile de sedinte, de ce a durat atat, cum a procedat avocatul. Fiind parte in dosar, aveti toate drepturile: sa mergeti la sedinte, sa cereti dosarul de la arhiva, sa depuneti cereri. Puteti rezolva electronic. Intrati pe portal.just.ro, selectati regiunea care va intereseaza, apoi instanta si vedeti cum trebuie sa procedati ca sa obtineti acces la dosarul electronic. Completati cererea, o trimiteti pe mail la instanta si primiti acceptul si indicatiile necesare tot pe mail in aprox 2 zile. Pana sa va hotarati sa atacati judecatorul, vedeti cum a decurs dosarul. In primul rand, trebuie sa vedeti actiunea depusa de avocat si ce a cerut; daca nu a cerut radierea ipotecii, judecatorul nu se poate pronunta din oficiu pe o astfel de problema. El hotaraste numai asupra problemelor cu care a fost investit. Din prima dvs. fraza, eu cred ca se putea rezolva mult mai usor, nu prin instanta, dar, ma rog, se poate sa nu fie asa (n-am vazut hartiile cauzei) |
Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). |
|
|