|
| 30-04-2014 |
 | Oana Vizitator |
| | Buna ziua. Am un copil de 9 luni si vreau sa stiu ce sanse am, in conditiile in care nu am niciun venit stabil(am terminat facultatea si am ramas insarcinata, nu am apucat sa ma angajez), sa primesc custodia copilului, in urma unui divort? Sotul are in administrare o firma si e angajat cu carte de munca, deci are o situatie buna. Imi doresc sa impartim custodia, dar copilul sa ramana la mine. Imi este frica sa intentez divort, sa nu imi ia baiatul, dar nici in conditiile astea nu mai pot sta, nu asa imi doresc sa-mi cresc copilul. Va multumesc din suflet! | |
|
|
|
| 01-05-2014 |
| Buna ziua, eu zic sa nu va fie frica! Avand in vedere varsta copilului de numai 9 luni, mi-e greu sa cred ca instanta va accepta stabilirea domiciliului minorului la tata. Contactati un avocat, care sa va conceapa actiunea de divort si sa discutati cu acesta asupra probelor ce pot fi administrate in favoarea dvs. astfel incat tatal sa aiba sanse minime de a obtine stabilirea domiciliului minorului la acesta. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
| 01-05-2014 |
| Intr-adevar varsta deosebit de fragila este un avantaj si daca sunteti hotarata sa divortati acesta ar fi un moment bun pt dvs. Insa va trebui sa faceti dovada ca aveti o locuinta adecvata unde sa cresteti minorul, daca va doriti ca acesta sa ramana cu dvs. La acest domiciliu se va face o ancheta sociala. Faptul ca nu aveti un loc de munca nu este neaparat un dezavantaj, avand in vedere ca in aceasta perioada sunteti acasa si ingrijiti minorul. Plus ca si tatal va contribui l acresterea lui. Aveti pregatire, va puteti angaja Daca are si cine sa va ajute cu minorul in timp ce sunteti la munca va fi si mai bine. Dar tot trebuie sa vb cu un avocat care sa va invete ce avantaje aveti si sa va sfatuiasc ain legatura cu divortul si autoritatea parinteasca. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
| 14-05-2017 |
 | Radu mariana Vizitator |
| | Buna ziua sunt o mamica a unui baietel in varsta de 4ani baietelul are un grad de handicap mediu merge la terapie de 3ori pe saptamana in toamna va merge la gradinita .eu nu lucrez deocamdata nu am cu cine il lasa acasa parintii mei lucreaza ma ajuta financiar si am ajutorul de handicap al baiatului de 200lei si 150precum ca nu lucrez locuiesc singura cu el intro garsoniera conf 3propietatea mea tatal nu a contribuit la cresterea lui i lam dat de cateva ori si nu sa ocupat si mai mult foarte greu mil mai aducea inapoi si numai lam dat ma ameninta la usa etc ma dat in judecata astept sami vina hartia .el lucreza si mie frica ca pot pierde copilul din cauza venitului credeti ca exista posibilitatea de a pierde copilul? | |
|
|
|
| 15-05-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Buna ziua, Daca tatal copilului are venituri, trebuia sa plateasca pensie de intretinere. Dvs. nu ati solicitat in instanta stabilirea pensiei de intretinere datorata minorului? Tinand cont ca v-ati ocupat pana in prezent de copil si ca nu v-a ajutat cu nimic tatal, este greu de crezut ca la acest moment o instanta poate schimba domiciliul copilului. Cand veti actele de la instanta, ar fi bine sa formulati intampinare in care sa scrieti toate aspectele legate de minor. De asmenea, puteti prin intampinare sa solicitati si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere (trebuie sa timbrati aceasta cerere cu 20 lei). | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
| 15-05-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Radu Mariana a scris pe 14-05-2017: Buna ziua sunt o mamica a unui baietel in varsta de 4ani baietelul are un grad de handicap mediu merge la terapie de 3ori pe saptamana in toamna va merge la gradinita .eu nu lucrez deocamdata nu am cu cine il lasa acasa parintii mei lucreaza ma ajuta financiar si am ajutorul de handicap al baiatului de 200lei si 150precum ca nu lucrez locuiesc singura cu el intro garsoniera conf 3propietatea mea tatal nu a contribuit la cresterea lui i lam dat de cateva ori si nu sa ocupat si mai mult foarte greu mil mai aducea inapoi si numai lam dat ma ameninta la usa etc ma dat in judecata astept sami vina hartia .el lucreza si mie frica ca pot pierde copilul din cauza venitului credeti ca exista posibilitatea de a pierde copilul? In cazul in care tatal copilului realizeaza venituri, aveti posibilitatea legala sa formulati o actiune in instanta pentru exercitarea in comun a autorittii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. Daca fostul sot va cheama in judecata, formulati aceste solicitari prin intampinare si cerere reconventionala, in termenul legal. Din moment ce va ingrijiti de copil si detineti conditii decente pentru cresterea acestuia, nu aveti de ce sa va faceti probleme ca minorul va fi incredintat tatalui. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 15-05-2017 |
| Radu Mariana a scris pe 14-05-2017: Buna ziua sunt o mamica a unui baietel in varsta de 4ani baietelul are un grad de handicap mediu merge la terapie de 3ori pe saptamana in toamna va merge la gradinita .eu nu lucrez deocamdata nu am cu cine il lasa acasa parintii mei lucreaza ma ajuta financiar si am ajutorul de handicap al baiatului de 200lei si 150precum ca nu lucrez locuiesc singura cu el intro garsoniera conf 3propietatea mea tatal nu a contribuit la cresterea lui i lam dat de cateva ori si nu sa ocupat si mai mult foarte greu mil mai aducea inapoi si numai lam dat ma ameninta la usa etc ma dat in judecata astept sami vina hartia .el lucreza si mie frica ca pot pierde copilul din cauza venitului credeti ca exista posibilitatea de a pierde copilul? Veți acționa în funcție de ceea ce se solicită prin cererea de chemare în judecată. Așteptați comunicarea cererii și veți putea acționa în consecință. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
| 15-05-2017 |
 | Alexandra Vizitator |
| | Sunt separata de 4 ani am un copil de 11 ani cu ft concubin cand neam judecat prima oara acum 4 ani nu a cerut nimic decat ca copilu sa stea cu el iar acum a redeschis iar dosar in care cere custodia totala a copilului si pensie alimentara ce pot face ca sa nu imi ia custodia copilului ? | |
|
|
|
| 16-05-2017 |
| | Va trebui sa formulati in termen intampinare in care sa expuneti situatia de fapt, sa solicitati probe si totodata respingerea actiunii lui ca neintemeiata. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
| 16-05-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Alexandra a scris pe 15-05-2017: Sunt separata de 4 ani am un copil de 11 ani cu ft concubin cand neam judecat prima oara acum 4 ani nu a cerut nimic decat ca copilu sa stea cu el iar acum a redeschis iar dosar in care cere custodia totala a copilului si pensie alimentara ce pot face ca sa nu imi ia custodia copilului ? Sansele sa i se admita o astfel de actiune sunt minime. Formulati intampinarea in termenul legal, iar daca aveti si alte solicitari puteti formula o cerere reconventionala. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
| Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |