Forum avocaţi > Civil

Imputernicire

07-12-2021
Vizitator
Salut! Sunt un copil de 14 ani si cam pe la 9 sau 8 ani am fost parasit de mama impreuna cu sora mea. Peste vreo 2 ani sau 3 mama a vrut sa se desparta de tati pentru ca voia sa se casatoreasca cu alt barbat. Si nush cum au facut ei sau ea la judecata si gen sa ne bage si pe noi pe numele ei si m-a dus pe mine si pe sora mea intro camera de interogare, cred, in care era o femeie care scria si ne-a cerut sa zicem cu cine vrem sa stam. Eu am zis ca vreau cu mama si sora mea tot lafel doar ca decizia aia a fost luata pe moment si nu prea puteam sa realizam ca e mai bine la tata. Acum suntem pe numele ei si tatal meu vreau sa o de-a in judecata pentru a ne baga la loc pe numele lui dar nu are prea multe cunostinte in domeniul asta complicat. Din ce mi-a zis el cica trebuia sa plateasca tot el pensie alimentara pentru noi desi noi stateam la el... Vreau sa stiu cam ce-ar trebuii sa facem ca ne frustram de mult cu rahatul asta si nu mai suport...
Răspunde
 07-12-2021
Vizitator
"cam peste 2 sau 3" ani
Răspunde
 07-12-2021
Vizitator
Anonim505 a scris pe 07-12-2021:
Salut! Sunt un copil de 14 ani si cam pe la 9 sau 8 ani am fost parasit de mama impreuna cu sora mea. Peste vreo 2 ani sau 3 mama a vrut sa se desparta de tati pentru ca voia sa se casatoreasca cu alt barbat. Si nush cum au facut ei sau ea la judecata si gen sa ne bage si pe noi pe numele ei si m-a dus pe mine si pe sora mea intro camera de interogare, cred, in care era o femeie care scria si ne-a cerut sa zicem cu cine vrem sa stam. Eu am zis ca vreau cu mama si sora mea tot lafel doar ca decizia aia a fost luata pe moment si nu prea puteam sa realizam ca e mai bine la tata. Acum suntem pe numele ei si tatal meu vreau sa o de-a in judecata pentru a ne baga la loc pe numele lui dar nu are prea multe cunostinte in domeniul asta complicat. Din ce mi-a zis el cica trebuia sa plateasca tot el pensie alimentara pentru noi desi noi stateam la el... Vreau sa stiu cam ce-ar trebuii sa facem ca ne frustram de mult cu rahatul asta si nu mai suport...
Scuzati greselile, am scris asta la repezeala.
Răspunde
 07-12-2021
Vizitator
A si dupa ce ca ne-a abandonat de mici mai are si pretentii de-a o lua decat pe sora mea si sa ne despartim dupa atata timp de stat impreuna...
Răspunde
 08-12-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Tatal vostru este in masura sa se ocupe de rezolvarea problemei.
Sa intenteze actiune in instanta, iar voi - minorii - cand veti fi audiati in camera de consiliu - veti spune tot ceea ce doriti judecatorului.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-12-2021
Vizitator
Multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.