Forum avocaţi > Civil

Ce pot cere in apel

26-01-2022
Vizitator
Buna ziua,
Am si eu niste întrebări legate de apel contestație executare silita.
Am încheiat un contract de credit cu o banca in 2008 si datorita creșterilor prea mari ale ratei lunare nu am mai plătit. Banca a depus in dec 2020, cerere de executare silita admisa de instanță. In 2021 am depus contestație motivând printre altele lipsa calității de reprezentant si nelegalitatea creanței -datorita clauzelor abuzive. Am depus apel , întrucât nu exista la dosar nici un act/împuternicire, etc din care sa rezulte calitatea de reprezentant al bancii, instanță de fond doar s-a mulțumit sa spună ca a fost întocmită in condițiile legii. Am solicitat in apel si constatarea admisibilității capătului de cererere privitor la clauze abuzive, întrucât in fond instanță a declarat inadmisibil acest capăt de cerere.
Prin întâmpinare, creditoarea a depus abia acum acte care sa dovedească calitatea de reprezentant, insa pentru alte persoane decât cele semnatare cerere executare si acțiune fond.
Intrebarea mea este:
- pot cere ca in apel sa se constate lipsa calității de reprezentant si sa trimită spre rejudecare existenta clauzelor abuzive?
Sau instanță de apel poate trimite spre rejudecare toată cererea așa cum a fost ea formulata?
Mulțumesc.
Răspunde
 28-01-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In apel puteti cere aceleasi chestiuni pe care le-ati solicitat pe fond.

De asemenea, solicitati admiterea apelului si trimiterea cauzei spre rejudecare.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.