Av.STARJIL M. a scris pe 15-02-2022: Avocatului ii trimiteti: Subsemnatul ______________, domiciliat in __________, str. ________, nr. ____, bl. _____, ap. _____, sector ____, judet ________ formulez prezenta: NOTIFICARE DE REZILIERE a contractului de asistenta juridica numarul ________ din data de ___________ incheiat intre .........................si subsemnatul, in conformitate cu prevederile art. ____ din contractul menţionat mai sus, incepand cu data de _____________________ In acest sens, expun urmatoarele: (descrieti motivele rezilierii si daca aveti pretentii sa va fie restituit partial ori total onorariul achitat) Semnatura si Data Instantei ii trimiteti: Instanţa ..... Dosar nr. ...../...../..... Completul ..... Termenul ..... Domnule Preşedinte, Subsemnatul2)(nume ....., prenume .....), personal/prin mandatar3)(nume ....., prenume .....)/prin avocat (nume ....., prenume .....), cu sediul profesional în ..... , în calitate de parte4)....., în dosarul nr. ...../...../....., în care părţi5) sunt (nume ....., prenume ....) vă solicităm să luaţi act de REVOCAREA MANDATULUI ACORDAT NUMITULUI..... începând cu data de ..... Menţionez că am încunoştinţat mandatarul în privinţa revocării mandatului, iar dovada de primire a comunicării din data de ...... o ataşez prezentei. În drept, ne întemeiem cererea pe dispoziţiile art. 89 din C. proc. civ. În dovedire, depunem următoarele înscrisuri ....., în copii certificate pentru conformitate cu originalul, într-un exemplar. Depunem prezenta cerere într-un singur exemplar, însoţită de dovada comunicării revocării către mandatar în termenul prevăzut de lege şi către partea adversă. Data, Semnătura, Domnului Preşedinte al Judecătoriei ...../Tribunalului ...../Curţii de Apel Buna ziua, Pot folosi formularile acestea pentru a rezilia unilateral contractul semnat recent cu un avocat? Mentionez ca urma sa ne intalnim azi pentru a plati prima transa, dl avocat astepta ieri de la mine informatiile ptr redactare actiune, si ieri l-am informat ca doresc sa reziliez, motivul: stresata de timp si imprejurari am acceptat varianta propusa de el intre timp am decis sa demarez altfel actiunea iae acest avocat nu a fost din start de acord cu proounerea mea (ca "nu se poate" cu nu in fata) Multumesc! |