Constantinescu a scris pe 28-03-2022: Buna ziua! Parintii sunt divortati si as vrea ca tatal sa imi plateasca pensie alimentara, deoarece sunt la facultate. As dori sa stiu care e procesul, in instanta, trebuie sa platesc anumite costuri si daca da, cat de mari sunt? cum trebuie sa sesisez acest lucru? Imi trebuie sau nu un avocat? Va multumesc anticipat! Va trebui sa promovati la instanta de tutela o actiune pentru a obtine obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere pe toata perioada studiilor, dar nu mai tarziu de implinirea varstei de 26 de ani. Este indicat sa va asigurati o aparare de specialitate, insa cuantumul onorariilor percepute de avocati difera, in functie de complexitatea cauzei si de experienta profesionala a avocatului. Daca nu aveti posibilitatea materiala sa va angajati un avocat, puteti formula o cerere catre Serviciul de asistenta juridica al Baroului pe a carui raza teritoriala urmeaza sa se desfasoare judecata, pentru a vi se acorda un avocat din oficiu. |
Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com |
|
|