Forum avocaţi > Civil

Sentinta civila

10-05-2014
Vizitator
buna ziua,dl.avocat am si eu o problema care ma macina de foarte mult timp.acum 7ani bunica mea a fost calcata pe trecerea de pietoni de un baiat cu un tir care lucra la o firma mare din oras.ne am angajat un avocat care sa ne reprezinte la proces,dupa ceva vreme am castigat si mama mea care era mandatar a ridicat de la banca care ne virasera bani cei de la aigurari(RCA)suma de 3000ron daune materiale si 30000 roni daune morale.specific sa mentionez ca 10%din aceasta suma i-am dat-o dlui avocat.ia virat mama mea in primele 5 min de la incasarea sumei de la ea in cont la dansul.dupa o perioada scurta de timp dl avocat a cautat-o pe mama mea si ia spus ca mai putem lua niste bani dak dam in judecata si firma la care lucra acest baiat care a calcat-o pe bunica.zis si facut,sa ocupat dl avocat de tot,noi neavand cunostinte juridice.dupa o perioada foarte scurta am fost anuntate ca am castigat si acest proces si am incasat 42000ron din care ni sau oprit 8000ron pt executor si alti 10%dlui avocat.dupa cateva luni ne au cautat avocatii dlui cu firma k cica noi de fapt am fii facut o ilegalitate ca am incasat si de la asigurari si de la ei si ne au cerut cei 42000 care ei ni iau dat numai ca la noi au ajuns 30000.ne au dat in judecata,am castigat procesul ,acum suntem la recurs.nu mi se pare corect.in primul rand pt ca noi chiar nu am gresit cu nimic,daca era o ilegalitate de ce ne au trimis bani,ce parere aveti?noi am vrea sa i facem o reclamatie dlui avocat care ne a reprezentat si care ne a sfatuit sa luam bani si a doua oara,daca stia ca nu este legal dc a mai facut asa?spuneti mi va rog ce parere aveti si ce sfat ne dati.va multumesc.
Răspunde
 06-06-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
degeaba faceti reclamatie impotriva avocatului atata timp cat el doar v-a sugerat nu v-a obligat sa demarati un astfel de proces

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-06-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Parerea mea este sa asteptati solutionarea definitiva a dosarului.

Mare lucru nu puteti face impotriva avocatului.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.