Forum avocaţi > Civil

Blocare lift auto de compania X care ofera mentenanta

02-06-2022
Vizitator
Date initiale:
- 4 locuri de parcare - 4 proprietati private
- 1 lift auto cu 4 locuri (2 sus, 2 jos) - proprietatea asociatiei
- 1 contract existent asociatie proprietari - compania X: mentenanta lift auto + reprezentant RSVTI
X incearca autorizarea lifturilor auto, podelele avand urme de rugina si RSVTI (angajat compania X) decide blocarea liftului in pozitie intermediara astfel incat sa nu poata fi folosit pentru parcare.
La fata locului compania Y imi spune ca pentru locul meu de parcare podeaua se poate remedia fara inlocuire.
Dupa o luna de la blocare X trimite oferta inlocuire podea catre asociatie; draftul de contract este intre X si posesorul fiecarui loc. Asociatia mentioneaza ca cine nu alege acum oferta X va lucra apoi pe cont propriu.
Incerc sa obtin reparatie fara inlocuire de la compania X, dar intr-un final mi se spune ca:
- pot sa repar DOAR cu X, doar prin singura modalitate oferita si acceptata de X (inlocuire integrala)
- nu pot sa fac demersuri constatare/reparatie in nume propriu doar pt locul meu de parcare, doar asociatia poate pt tot liftul auto
- nu exista documentatie CNCIR pentru incercarea de autorizare care a produs blocarea liftului
Informez asociatia, cer punct de vedere fata de aspectele legate de contractul cu X si cum pot sa repar pe cont propriu - raspuns: sa ma adresez CNCIR.
Fac cereri aditionale prin email catre X pentru deblocare lift pentru constare si remediere in regie proprie.
Nu primesc raspuns la cereri si platforma ramane blocata deja de peste 3 saptamani de la ultimul raspuns primit de la X.

Cum pot sa obtin deblocarea liftului auto? Este realist sa sper la vreo compensatie?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.