Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Buna seara. as dori sa stiu cum as putea sa atac un act de vinzare cumparare ...

13-05-2014
Vizitator
cu citiva ani in urma bunica mea a vindut prin contract de vinzare cumparare casa unde locuieste unei persoane sotia unui nepot de al ei . Eu eram unica mostenitoare directa unica nepoata a fiului ei decedat cu 15 ani in urma. In contractul de vinzare cumparare e trecut faptul ca ea ar fi primit o suma de bani insa in realitate nu a primit nimic. Acum este foarte bolnava iar cei ce au devenit propritari nici nu vin sa o viziteze. Cum as putea sa procedez exista vreo sansa sa atac actul de vinzare cumparare.... Trebuie sa mai specific faptul ca casa vinduta nu era bun dobindit in timpul casatoriei cu bunicul meu, era casa lasata de strabunica mea bunicii mele. Exista o bucatarie anexa care e trecuta si pe numele bunicului meu si care nu apare in actul de vinzare cumparare..
VA MULTUMESC
Răspunde
 13-05-2014
Vizitator
buna ziua,
am o mare problema.am un card de credit prompt activ(euroline)pe care l-am primit la achizitionarea unor telefoane mobile in rate de la Germanos in 2007(in valoare de 1008 lei).la 2 saptamani am primit acasa un plic cu respectivul card de credit cu limita de 1800 lei,din care m-am mai folosit de 650 lei,restul de la telefoane si comisioane.De 7 ani platesc la ratele lor,si am ajuns la o limita de 4000 lei.
am vreo sansa de a nu mai plati nimic de acum incolo.Totusi eu m-am folosit de 1700 lei,platesc de 7 ani cate 100 lei lunar,iar datoria mea finala a ajuns la 4000 lei.se poate asa ceva?????????daca nu mai platesc nu renunta?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.