Magda a scris pe 13-06-2022: Buna ziua. Am depus o contestație la executare, respisa ca tardiv introdusa. Printre actele depuse la instanță a fost si o cerere de amnare pt a-mi angaja avocat sau pentru a depune concluzii scrise. Instanță a rămas in pronunțare fara a lua in considerare cererea mea. Cu toate acestea am trimis concluzii scrise cu 1 zi înainte de data pronunțării , in care dădeam si adresa de corespondenta a actelor de procedura. Am tot așteptat acasă hotărârea instanței dar nu am primit-o. Am intrat in dosarul electronic si am văzut ca este redactata dar nu exista procesele verbale de comunicare.Am sunat la arhiva instanței si mi-a spus ca acestea nu sunt la dosar. Am depus o cerere la instanță in care solicitam să-mi comunice hotărârea dar nu am primit nici un răspuns. Am tot așteptat crezând ca o sa primesc ceva. Insa a trecut aproape 1 an si nu am primit nimic. In acest caz, pot depune apel? Mulțumesc. Daca nu exista dovada comunicarii, formulati o noua cerere de comunicare a hotararii, intemeiata pe dispozitiile art 427 NCPC si promovati ulterior apel, in termenul legal. Art. 427 Comunicarea hotărârii (1) Hotărârea se va comunica din oficiu părţilor, în copie, chiar dacă este definitivă. Comunicarea se va face de îndată ce hotărârea a fost redactată şi semnată în condiţiile legii. (2) Hotărârile definitive prin care s-a dispus efectuarea unei înscrieri în cartea funciară sau, după caz, în alte registre publice se vor comunica din oficiu şi instituţiei sau autorităţii care ţine acele registre. (3) Hotărârile definitive prin care s-a dispus anularea, în tot sau în parte, a unui act notarial se comunică din oficiu de îndată notarului public instrumentator, direct ori prin intermediul camerei notarilor publici în circumscripţia căreia funcţionează. (4) De asemenea, hotărârile prin care instanţa se pronunţă în legătură cu prevederi cuprinse în Tratatul privind funcţionarea Uniunii Europene şi în alte acte juridice ale Uniunii Europene se comunică, din oficiu, chiar dacă nu sunt definitive, şi autorităţii sau instituţiei naţionale cu atribuţii de reglementare în materie. |
Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com |
|
|