Buna ziua, In anul 1957 tatăl meu a cumparat un teren cu chitanța de mâna actualmente in zona cartierului 23 August București, atunci, la vremea respectiva, aparținea de com. Dudești-Cioplea Jud.Ilfov. Pe chitanța de mâna la vânzători apar patru persoane ca fiind moștenitorii cuiva, nespecificand ai cui, toți cu aceeași adresa. Chitanța are si o formulare alambicata multe lucruri nefiind clare, probabil la vremea aceea nu erau formulare cu date clare si exacte. După decesul părinților eu si fratii mei am făcut succesiune pe alte bunuri care aveau acte de proprietate dar acest teren cu casa nu am putut sa le trecem in masa succesorala neavând acte decât chitanța respectiva. Dorim sa intram in legalitate, sa deschidem proces pentru obținere acte de proprietate, dar, problema este ca nu găsim vânzătorii din respectiva chitanța, ținând cont ca au trecut 65 de ani de la vanzare, nici adresa din chitanța nu mai exista. Va rog sa-mi spuneti ce putem face in aceasta situație, pe ce anume sa ne bazam pentru deschiderea si câștigarea procesului? Va multumesc! |
|